14 / 05 / 2024

Muhammed Keskin kim

Muhammed Keskin kim

İstanbul Beykoz'da, İsmailağa cemaatine bağlı Marifet Derneği tarafından Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi adına yaptırılan Mahmud Efendi Külliyesi'ndeki binaların yıkımına yönelik tepkiler devam ediyor.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Muhammed Keskin'den Mahmud Efendi Külliyesi açıklaması!

İstanbul Beykoz'da, İsmailağa cemaatine bağlı Marifet Derneği tarafından Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi adına yaptırılan Mahmud Efendi Külliyesi'ndeki binaların yıkımına yönelik tepkiler devam ediyor.

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Hz. Muhammed'in evinin olduğu bölge yıkılıp yerine rezidans mı yapılacak?

İngiliz Independent gazetesi, Mekke'nin tarihi dokusunun tehlikede olduğunu belirtti. İçinde Hz. Muhammed'in (S.A.V.) evinin de bulunduğu bölgenin yıkılacağını kaydetti. Yerine Kral Abdullah için rezidans yapılacağını iddia etti...

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Muhammed Keskin kim Haberi

Muhammed Keskin kim

İstanbul Beykoz'da, İsmailağa cemaatine bağlı Marifet Derneği tarafından Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi adına yaptırılan Mahmud Efendi Külliyesi'ndeki binaların yıkımına yönelik tepkiler devam ediyor.


Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin bacanağı ve kendisine en yakın isimler arasında yer alan Marifet Derneği Genel Başkanı Muhammed Keskin, yaşanılanların adalete ve Müslüman ahlakına uymadığını belirtti. Keskin, “28 Şubat'ta böyle yıkılmıyordu, mühür vuruluyordu. Başka bir kapıdan tekrar giriyorduk.” dedi. Muhammed Keskin, Vahdet Gazetesi'ne verdiği röportajda, külliyede yıkılan binalarla ilgili süreci ve sonrasında yaşananları anlattı.


BAKANLIKTAN 29 YILLIĞINA KİRALADIK


Keskin, “Benle görüşen insansınız, istediğiniz zaman telefon açıyorsunuz. Seçimden sonra telefon açıyorsunuz ve, ‘Bundan sonra el ele, omuz omuzayız' diyorsunuz, sonra size ulaşmaya çalışıyoruz, ulaşamıyoruz. Bize bir şey demiyorsunuz. Bizimle görüşebilirdiniz. ‘Yıkın gitsin' denince biz de bu işin faillerini açıklamak zorunda kaldık.” şeklinde...