22 / 07 / 2024

Muhammed Numan Salman

Muhammed Numan Salman

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Numan Salman, Lokman Salman tarafından 43 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Salman ve Muhammed Numan Salman ortaklığında kuruldu.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vaktidir!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da yaptığı konuşmasında deprem konutlarına ilişkin konuştu. Kurtulmuş, kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vakti vurgusu yaptı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu! Numan Kurtulmuş kimdir?

Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra TBMM Başkanı için oylamalar yapıldı ve TBMM Başkanı seçildi. Yeni TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki Numan Kurtulmuş kimdir?

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Numan Kurtulmuş'tan, canlı yayında asgari ücret açıklaması!

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı, açıklamalarda bulundu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

Asgari ücrete 2. zam ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş açıkladı!

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı televizyon programında gündemde öne çıkan konulara dair açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken kripto para açıklaması!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin, bu ayın başlarında dalgalı seyretti. Değer kaybı yaşayan Bitcoin'in ve diğer kripto para birimlerinin düşüşü yatırımcıları paniğe sürükledi. AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuş'tan memur ve emekli zammı açıklaması!

AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, partisinin Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Teşkilat Akademisi’ programına katılım gösterdi. Kurtulmuş, milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam konusuna da değindi.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Muhammed Numan Salman Haberi

Muhammed Numan Salman

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Numan Salman, Lokman Salman tarafından 43 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı.


Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Yeşilköy, Atatürk Caddesi, EGS Business Park, B-3 Blok, No:12/2 Kat:8...