05 / 05 / 2024

Muhammed Oğuzha Yıldız

Muhammed Oğuzha Yıldız

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Muhammed Oğuzha Yıldız tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Fatih Gergin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sancaktepe, Ortadağ Fatih Mahallesi, Geylani Caddesi'nde kuruldu.

Yıldız Lojistik Geri Dönüşüm İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Lojistik Geri Dönüşüm İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Pendik, Yayalar Mahallesi'nde kuruldu.

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Muhammed Oğuzha Yıldız tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Taner Yıldız: Kemerköy ve Yeniköy termik santrallerinde çalışanları açıkta bırakmayız!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kemerköy ve Yeniköy termik santrallerinde çalışanların endişelenmemeleri gerektiğini belirterek, "Biz onları açıkta bırakmayız. Biz asla o kardeşlerimizi mağdur etmeyeceğiz" dedi...

Taner Yıldız: Özelleştirmedeki gecikme canımı sıktı!

Taner Yıldız “Özelleştirmedeki sarkma işi, açıkçası canımı sıktı. O takvimin bozulmadan gitmesi programı daha olumlu etkileyecekti. Enerjinin aktörleri şu anda bir takım sıkıntılar yaşıyorlar” dedi.

Bekir Yıldız: Bina estetiği için mimar ve mühendis işbirliği önemli!

Mimarlar Odası başkanlığına seçilen Eda Velibaşoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Yıldız, binanın sağlam ve estetik olması için mimar ve mühendis işbirliğinin önemli olduğunu söyledi...

Özlem Yıldız Acarkent'teki villasından taşındı!

Özlem Yıldız, işadamı Sinan Serter'den boşanınca, oğluyla başka bir eve taşınıp kendine yeni bir hayat kurmak istemiş ama eşi evden ayrılınca bu kararını ertelemişti. Ne var ki Yıldız, Acarkent'te yaşadığı villada yine huzuru bulamadı...

Taner Yıldız: İran'ın doğal gaz fiyatı tatmin edici değil!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,: "İran'da teklif edilen bir fiyat vardı, o bizi tatmin etmedi. Tahkimdeki hedeflediğimiz rakamlara yaklaştığımız ölçüde tahkimi konu ederiz" dedi.

Taner Yıldız: Nehir tipi HES’leri ayıklayacağız!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, önümüzdeki dönemde bazı kaynağını aşmış olan nehir tipi HES’leri ayıklayacaklarını açıklayarak, “Çünkü o yöre halkının mağduriyetini dikkate almak zorundayız. Bunu hiçe sayamayız” diye konuştu.

Muhammed Oğuzha Yıldız Haberi

Muhammed Oğuzha Yıldız

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Muhammed Oğuzha Yıldız tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.


Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...