02 / 05 / 2024

Muhammed Raşid Can

Muhammed Raşid Can

Canstone Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Raşid Can tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi, Ferhatpaşa Yolu Sokak'ta kuruldu.

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Akbaş tarafından kuruldu.

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Karayel  tarafından kuruldu.

Binalarda sismik izolasyon sistemleri depremde can ve mal kaybını engelliyor!

İAÜ AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan ve Lisansüstü Öğrencisi Ercan Ekinci, sismik izolasyon sistemlerinin muhtemel bir depremde can ve mal kaybını sıfıra indirebileceğine dikkat çekti.

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haıtham Jandalı, Muhammed Raşit Halil ve Omar Jandalı ortaklığında kuruldu.

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid Köse tarafından kuruldu.

Minimalist Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minimalist Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Şen ve Mehmet Ali Demirci ortaklığında kuruldu.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Nane Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nane Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Raşid Yılmaz tarafından kuruldu.

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Reşid Özdemir tarafından kuruldu. 

Hnds Proje Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnds Proje Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid tarafından kuruldu. 

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Sıra Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sıra Turizm Yatırım Anonim Şirketi Osman Faik Bilge ve Enis Can Bilge ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Muhammed Raşid Can Haberi

Muhammed Raşid Can

Canstone Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Raşid Can tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Canstone Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; 2.Yurdumuzda istihraç olunan ve özellikle dökme demir , çelik alüminyum, magnezit, kobalt, kurşun, kalay, bakır, krom gibi madenlerin cevher veya işlenmiş halini veya alaşımlarının; ithalat, ihracat, imalat, pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak,  3.Alçı taşı, lüle taşı, amyant, çimento mika gibi işlem görmüş maddelerin ve bunlardan mamul alaşımlarının; ithalat, ihracat, imalat,pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak 4.Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden...