10 / 05 / 2024

Muhammet Burak Gönültaş

Muhammet Burak Gönültaş

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Muhammet Burak Gönültaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de 6 milyon TL sermaye bedeli  ile Selahattin Gönültaş  ve Remzi Gönültaş  tarafından kuruldu.

Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu yeni şirket kurdu!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mennan Güven tarafından kuruldu. 

Bursa Karacabey Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’e yaptığı sosyal tesis kurban bayramının ikinci günü hizmete giriyor. Karacabey’e yapılan tesisi yerinde inceleyen BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, açıklamada bulundu.

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Muhammet Burak Gönültaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde hasta odaları yenilenecek!

Doktor Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde başhekimlik polikliniği ve hasta odaları tadilat işi 6 ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor.. Tadilat işi 90 günde tamamlanacak.

Burak Aydın: Turizmde tanıtım ve pazarlama atağına geçildi!

Mevcut pazarların yanı sıra, Rusya, Uzakdoğu, Güney Amerika gibi hedef pazarlarda tanıtım ve pazarlama atağına geçildiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdür Yardımcısı Burak Aydın konu ile ilgili açıklama yaptı.

Gül İnşaat Yakuplu Ambarlı ofis projesi 10 gün sonra satışta!

Gül İnşaat ve Gültaş Yapı, Yakuplu Ambarlı Limanı'nın yanında 150 ofis inşa edecek. Dükkanların da yer alacağı Yakuplu Ambarlı projesi 10 gün sonra satışa sunulacak...

4. Temiz Keçiören Çevre Eylem Günü'ne Muhammet Balta katılıyor!

4. Temiz Keçiören Çevre Eylem Günü'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Balta katılıyor...

Muhammet Kaya vefat etti! Şua İnşaat'ın acı günü!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya'nın babası Muhammet Kaya dün vefat etti

Nuh Gönültaş: Sevgili Ataşehirliler, Ataköylüler!

Nuh Gönültaş: Modern yaşam aile kurumunun çatısını çatırdatıyor. Modernleşme ve yeni teknoloji, bilgisayar ve sosyal ağlar ailenin temeline dinamit koyuyor

Eminevim'de çekiliş için son gün 8 Eylül!

Vade farksız ödeme alternatifiyle "Altın günü modeli" ev sahibi yapan Eminevim'de çekiliş için son gün 8 Eylül...

Ağaoğlu My World'de 282 bin TL'ye! Son 1 gün!

Ağaoğlu My World projesinde indirimli fiyatlardan yararlanmak için son 1 gün...

Muhammet Burak Gönültaş Haberi

Muhammet Burak Gönültaş

Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Muhammet Burak Gönültaş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Hüma Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...