13 / 05 / 2024

Muhammet Nuri Sancak

Muhammet Nuri Sancak

Aysan Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Muhammet Nuri Sancak ve Ahmet Berkay Sancak tarafından kuruldu...

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi ibadete açıldı!

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. 

Sancak Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Sancak Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı...

Nuri Ersoy: Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz. Yeni hedefimiz ise Türkiye'de tren turizminin popülaritesini artırmak ve bu konsepti başka şehirlerimize de yaymak" şeklinde konuştu.

Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi...

Nuri Akın Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.  2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ı Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın'ı seçti.

Nuri Ersoy: Turizm bölgelerinde altyapı yatırımları başlattık!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ege Bölgesi’ndeki altyapı ihtiyaçlarının tespitini tamamlıyoruz. Bakanlık olarak yıl sonuna kadar tüm bölgelerde ihaleleri tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Kartal Nuri Bey Apartmanı da yıkılacak!

Çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu sokaktaki 6 katlı Nuri Bey Apartmanı sakinleri eşyalarını almaya başladı..

Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği 82 eser arasında yer alan ‘Nuri Pakdil Kültür Merkezi’ açıldı.

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Selim Uzun tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu. 

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Mesut Sancak: İzmir Türkiye’nin simge şehri oldu!

İzmir’in artık Türkiye’nin simge şehri olduğunu vurgulayan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sancak, hayata geçirdikleri projelerle ilgili konuştu. 

Kahramanmaraş Nuri Pakdil Kültür Kampüsü tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nuri Pakdil Kültür Kampüsü'nü tamamlıyor.

Muhammet Nuri Sancak Haberi

Muhammet Nuri Sancak


Aysan Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Muhammet Nuri Sancak ve Ahmet Berkay Sancak tarafından kuruldu. Aysan Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Ümraniye'de yer alıyor.



İş konusu; 


a- Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü özel ve resmi inşaat, kat karşılığı, kooperatif, işyeri, inşaat ve taahhüt işleri, tarihi eserlerin restorasyonu, yol, park, bahçe, kaldırım, su arkı, içme suyu hattı, kanalizasyon, arıtma tesisi, elektrifigasyon, kanal, köprü, menfez, sondaj, iskele, liman, havaalanı, baraj, endüstri tesisleri, boru hatları, enerji nakil hatları, hafriyat, tesisat taahhüdü ve yapımı, bu işlerle ilgili her nevi proje, plan, mühendislik, teknik müşavirlik ve müteahhitlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, uygulaması, takibi, taahhüt ve kontrollük hizmetlerinin (kalite kontrollüğü hariç)...