03 / 05 / 2024

Muhammet Serhat Kılıçaslan

Muhammet Serhat Kılıçaslan

Kılıçaslan Yapı Grubu Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 31 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Muhammet Serhat Kılıçaslan ve Murat Kılıçaslan ortaklığıyla kuruldu...

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Serhat Kılıç tarafından kuruldu.

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Konya Kılıçaslan Köşkü yıl sonunda tamam!

800 yıllık Sultan Kılıçarslan Köşkü'nde yürütülen çalışmalar bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Köşkün yenilenmesi Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşiyor.

İstanbul Avrupa yakasında 6 okul ihaleyle yıkılıp yeniden yapılacak!

İstanbul Bahçelievler'de Fikret Yüzatlı İÖO ile Şirintepe Ortaokulu, Bayrampaşa'da Halide Canayakın Anaokulu ve Yıldırım Sağlık Ocağı, Eyüp'te Kılıçaslan İmam Hatip Ortaokulu, Şair Nabi İÖO, Sultangazi'de 50. Yıl İÖO ihaleyle yeniden yapılacak.

Kaptan Kılıç: Ege Bölgesi'nin ihracatı sürekli artıyor!

Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Kaptan Kılıç, Ege Bölgesi'nin ihracat ve ithalatında aslan payını Almanya ve Çin'in aldığını söyledi. Kılıç, "Yaptığımız ihracat ve ithalatlarda ağırlıklı olarak sanayi ürünleri ve elektronik cihazlar bulunuyor

Hüseyin Aslan: Eski binaların yıkılıp yeniden yapılması kentsel dönüşüm değil!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan "İzmir'de dağınık bir çalışma yürütülüyor. Şu ana kadar sadece birkaç yerde eski binalar yıkılıp yerine yeni binalar yapıldı. Bunlar da zaten kentsel dönüşüm değil" dedi.

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı?

İki yıllık kira kontratınız var. Ama kontrat süresi dolmadan evden çıkmak istiyorsunuz. Bu durumda kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı, işte yanıtı....

Suat Kılıç: Diyarbakır'a 33 bin kişilik stadyum inşa edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Diyarbakır'ı 33 bin koltuk kapasiteli yeni bir stadyuma kavuşturacağız" dedi...

Muhammet Serhat Kılıçaslan Haberi

Muhammet Serhat Kılıçaslan

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ümraniye Elmalı Kent Mahallesi TRT Caddesi NO:2 Kat:1 adresinde faaliyete geçirildi. 31 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Muhammet Serhat Kılıçaslan ve Murat Kılıçaslan ortaklığıyla...