03 / 05 / 2024

Muhammet Sofuoğlu

Muhammet Sofuoğlu

Globus İnşaat Anonim Şirketi, Muhammet Sofuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, İde İş Merkezi'nde kuruldu.

Eyuboglu Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyuboglu Yapı Mimarlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Rıssoto İnşaat İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıssoto İnşaat İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hamitoğlu tarafından kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Depremzedelere son dakika uyarısı! Tazminat davası açabilirsiniz! Hemen haklarınıza bakın!

Avukat Cem Murat Sofuoğlu, enkazların kaldırılmaya başlandığına dikkat çekti ve "Mahkemeye başvurup yıkılmış binalardan örnekler aldırın. Çünkü o kusurlu binalar yıktırılacak ve numuneler, deliller ortadan kaybolacak" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Muhammet Enes Karabul ortaklığında kuruldu.

Melce Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melce Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Tetikoğlu ve Müslüm Botan ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nd 750 bin TL sermaye bedeli ile Barış Muhammet Çırakoğlu tarafından kuruldu.

Bir Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bir Global İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Sofuoğlu tarafından kuruldu.

Advice Danışmanlık Kuyumculuk Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advice Danışmanlık Kuyumculuk Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alzemhabi ve Muhammet Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Düzce Motor Sporları Pisti Haziran'da tamamlanacak!

Aktif sporculuk kariyerini noktalayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun öncülüğünde hayata geçirilen Düzce'deki motor sporları pistinde çalışmalar sürüyor.

Muhammet Sofuoğlu Haberi

Muhammet Sofuoğlu

Globus İnşaat Anonim Şirketi, Muhammet Sofuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Globus İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...