12 / 05 / 2024

Muhammet Yusuf Alp

Muhammet Yusuf Alp

Takva Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz, Muhammet Yusuf Alp tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Sancaktepe'de kuruldu.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

Azertürk Internatıonal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azertürk Internatıonal İnşaat Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Kızılkanat, Abdullah Gökyiğit, Mustafa Kısa, Muhammet Yusuf Tekin ve Ali Karataş imzasıyla kuruldu.

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kabakcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Arnavutköy, Tayakadın Mahallesi, Yassıören Caddesi'nde kuruldu.

Takva Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takva Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz, Muhammet Yusuf Alp tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Sancaktepe'de kuruldu.

Emlakkulisi İdari İşler çalışanı Muhammet Güneyin ikinci kez baba oldu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un İdari İşler çalışanlarından Muhammet Güneyin ikinci kez baba oldu. Nihal Güneyin ve Muhammet Güneyin yeni bebeklerine Ömer Asaf ismini verdi.

Mandi Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mandi Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Acar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Kartal, Orta Mahallesi, Yusuf Efendi Sokak'ta kuruldu.

FA Alp Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FA Alp Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Alpay, Yalçın Özcihan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu.

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yusuf Odabaş kimdir?

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Muhammet Balta 1. derece Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yardımcısı Muhammet Balta açık bulunan 1'inci derece kadrolu ve +8000 ek göstergeli Bakan Yardımcılığına atandı. Muhammet Balta'nın atanma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda İNDER yönetim kurulu üyesi olan Mevlüt Alp Gürün kimdir?

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Muhammet Yusuf Alp Haberi

Muhammet Yusuf Alp

Takva Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz, Muhammet Yusuf Alp tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Takva Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusunu teşkil eden başlıca muameleler şunlardır. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları...