08 / 07 / 2024

Muhanver Gözüm altın konut yatırımı

Muhanver Gözüm altın konut yatırımı

Geçtiğimiz yılın son aylarında 89 lira seviyesindeki altının gram fiyatının yeni yılın ilk günlerinde 98 liraya kadar yükselmesini fırsat bilenler, altınlarını bozdurarak yatırım rotasını “güvenli liman” konuta çevirmeye başladı.

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç TL? Yarım altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Özellikle yatırımcılar ''Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç lira? Yarım altın ne kadar?'' sorularını merak ediyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları 18 Haziran 2024...

Kapalıçarşı altın fiyatları 14 Haziran 2024! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatı 2024 ne kadar? 

Milyonlarca yatırımcı, çeyrek altın, gram altın, tam altın ve yarım altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları 14 Haziran 2024...

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Gümüş altının yerini mi alacak? Gümüş fiyatları bu sene yüzde 45 yükseldi!

2024'ün başından itibaren gram altın yatırımcısına yaklaşık yüzde 25 getiri sunarken, gram gümüş fiyatında ise yüzde 45'lik artış görüldüğü kaydedildi. 

Altın fiyatları dibe gidiyor! 29 Mayıs 2024 son dakika gram, çeyrek, tam yarım altın fiyatlarını gören inanamıyor!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatları değer kazanan ABD hazine tahvillerinin etkisiyle değer kaybetti. Peki 29 Mayıs 2024 altın fiyatları ne kadar?

Gümüş altını tahtından etti! İslam Memiş elinde gümüş olanlara sesledi! İşte gümüşün geleceği seviye!

Gümüş, 11 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Altını tahtından eden gümüş yatırımcıların ilgi odağı haline gelirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanlara seslenerek, yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı.

Gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatlarını görenler inanamadı!

Yatırımcılar kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ederken, altın fiyatlarındaki son durum da pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları 12 Mayıs Pazar günü ne kadar?

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları doların değer kaybetmesi ver Fed tarafından gelen faiz indirimlerine devam edileceğine yönelik sinyallerin etkisiyle rekor kırdı. Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL! 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe sınırlı yükselişle başladı. Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL. 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları.

Muhanver Gözüm altın konut yatırımı Haberi

Muhanver Gözüm altın konut yatırımı

Geçtiğimiz yılın son aylarında 89 lira seviyesindeki altının gram fiyatının yeni yılın ilk günlerinde 98 liraya kadar yükselmesini fırsat bilenler, altınlarını bozdurarak yatırım rotasını “güvenli liman” konuta çevirmeye başladı.

Yatırım denilince akıllara ilk gelen araçlardan altın, geçtiğimiz dönem sert düşüşler sonrası yatırımcısının gözünü korkuttu. Öyle ki 1.5 yıl önce 77 liraya kadar düşen, daha sonra uzun süreler 80-85 lira bandında seyreden altının gram fiyatı geçen yıl Mart ortalarındaki 98 lira seviyesine gelince sarraflar altınlarını bozdurmak isteyenlerin akınına uğradı.

Yatırımını nakte çevirenlerin ise uzun vadede diğer yatırım araçlarına göre daha çok tercih edilen gayrimenkule yöneldikleri gözlemleniyor.

Özellikle Ankara’da yatırımların konuta döndüğünü vurgulayan MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, markalı ve konut projelerinin birikimini değerlendirmek isteyenlerin başlıca tercihi olmaya başladığını kaydetti.

Başkent’in en nezih bölgelerinden Çayyolu’nun...