08 / 05 / 2024

Muhanver Gözüm altın konut yatırımı

Muhanver Gözüm altın konut yatırımı

Geçtiğimiz yılın son aylarında 89 lira seviyesindeki altının gram fiyatının yeni yılın ilk günlerinde 98 liraya kadar yükselmesini fırsat bilenler, altınlarını bozdurarak yatırım rotasını “güvenli liman” konuta çevirmeye başladı.

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Gram altın biriktirenlere son dakika müjdesi! En karamsar ekonomist dahi o rakam için tarih verdi!

Ülkeler arasındaki gerilim hız kesmeden tırmanırken, güvenli liman şeklinde görülen altın ile ilgili gelişmeler de yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Altın fiyatlarının hızla yükselmesi beklenirken, en karamsar ekonomist dahi o rakam için tarih verdi...

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları doların değer kaybetmesi ver Fed tarafından gelen faiz indirimlerine devam edileceğine yönelik sinyallerin etkisiyle rekor kırdı. Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL! 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe sınırlı yükselişle başladı. Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL. 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altında son dakika! İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları!

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları...

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında son dakika! Bugün altın fiyatları ne kadar? 29 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyeler tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın 2047 dolar olurken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatları araştırılıyor. İşte 29 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Muhanver Gözüm altın konut yatırımı Haberi

Muhanver Gözüm altın konut yatırımı

Geçtiğimiz yılın son aylarında 89 lira seviyesindeki altının gram fiyatının yeni yılın ilk günlerinde 98 liraya kadar yükselmesini fırsat bilenler, altınlarını bozdurarak yatırım rotasını “güvenli liman” konuta çevirmeye başladı.

Yatırım denilince akıllara ilk gelen araçlardan altın, geçtiğimiz dönem sert düşüşler sonrası yatırımcısının gözünü korkuttu. Öyle ki 1.5 yıl önce 77 liraya kadar düşen, daha sonra uzun süreler 80-85 lira bandında seyreden altının gram fiyatı geçen yıl Mart ortalarındaki 98 lira seviyesine gelince sarraflar altınlarını bozdurmak isteyenlerin akınına uğradı.

Yatırımını nakte çevirenlerin ise uzun vadede diğer yatırım araçlarına göre daha çok tercih edilen gayrimenkule yöneldikleri gözlemleniyor.

Özellikle Ankara’da yatırımların konuta döndüğünü vurgulayan MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, markalı ve konut projelerinin birikimini değerlendirmek isteyenlerin başlıca tercihi olmaya başladığını kaydetti.

Başkent’in en nezih bölgelerinden Çayyolu’nun...