27 / 05 / 2024

Muharebe alanı milli park mı oluyor

Muharebe alanı milli park mı oluyor

Türk tarihi açısından çok önemli bir dönüm noktası olma özelliği taşıyan Sakarya Meydan Muharebesi’nin gerçekleştiği topraklar milli park oluyor. Milli Park sürecini hızlandırmak için toplantılar yapılıyor...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Milli Emlak 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Yeni yılın ilk fırsatını kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Tam 39 bin 300 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

 Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 21 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde'de yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Milli Emlak o ilde konut alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:50'da gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan o ilde konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:30'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Emek Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan o ilde 24 bin 100 liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırıkkale ili Yahşihan ilçesi, Irmak Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere son dakika müjdesi! Milli Emlak 162 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili Merkez ilçesi, Kisecik Köyü'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Milli Emlak 170 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili Merkez ilçesi, Kisecik Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:15'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 37 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:10'da gerçekleştirilecek.

Muharebe alanı milli park mı oluyor Haberi

Muharebe alanı milli park mı oluyor

Türk tarihi açısından çok önemli bir dönüm noktası olma özelliği taşıyan Sakarya Meydan Muharebesi’nin gerçekleştiği topraklar milli park oluyor.


Sakarya Meydan Muharebesi, ülkemizin kurtuluş mücadelesi içinde en önemli aşamalarından biri ve Avrupa ortalarına kadar yayılmış Osmanlı İmparatorluğu’nun askeri anlamda yüzyıllardır süren gerileyişinin durması bakımından önemli bir savaş olma özelliği taşıyor. Meydan savaşının geçtiği alanlar bu özel önemi dolayısıyla Milli Park ilan edilmek üzere geniş bir ekip tarafından incelendi.

Milli Park olarak düşünülen alanda kaynak değerleri noktasal ve alansal kaynak değerleri olarak iki başlık altında incelendi. Bu alanlar salt coğrafi birer birim değil tarihi hafızasının günümüzde yaşayan somut dayanakları olması sebebi ile mümkün olduğunca görsel olarak tespit edilen savaş dönemine ait kalıntılarla birlikte o döneme ait hatıralar ve yazışmalarda değerlendirildi.

Belirlenen bu noktasal...