27 / 04 / 2024

Muharrem Çakan Essen Belediyesi

Muharrem Çakan Essen Belediyesi

Almanya'da emlak sektöründe çalışan Muharrem Çakan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Essen Belediyesi'ne 10 bin maske hibe etti.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Muharrem İnce adaylıktan çekildi: Oy pusulalarında değişiklik olacak mı? Nasıl oy verilir?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıktan çekildi. BU gelişmenin ardından vatandaşlar nasıl oy vereceklerini ve oy pusulalarında değişiklik olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi, borsa yüzde 6 yükseldi!

Borsa gün içinde sert yükselişler sergilerken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini açıklaması ile borsa yüzde 6 yükseldi. 

Essen Market'te bahar fırsatları! 4 litre ayçiçek yağı 99,50 TL, 1 kg çay 74,95 TL, 40'lı tuvalet kağıdı 139,90 TL

Essen marketlerde indirim fırsatları açıklandı.  İndirimler 10 Mayıs-16 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Ayçiçek yağı, çay, tavuk, tuvalet kağıdı, beyaz peynir, kaşar peynir gibi pek çok ürün inidirimli fiyatlarla raflarda olacak. İşte detaylar...

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Akan, Muhammer Akan ve Murat Akan ortaklığında kuruldu. 

Muharrem İnce'den AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili önemli çağrı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili çağrıda bulundu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Fatma Akan tarafından kuruldu.

Muharrem Çakan Essen Belediyesi Haberi

Muharrem Çakan Essen Belediyesi

 Almanya Essen'de yaşayan Türk iş adamı Muharrem Çakan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Essen Belediyesi'ne 10 bin maske hibe etti.

Almanya'da emlak sektöründe çalışan Çakan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, yaşadığı ülkeye karşı sorumluluk hissettiği için böyle bir bağışta bulunmak istediğini belirtti.

Çakan, "İçinde olduğumuz zor günleri birlikte el ele vererek atlatacağımıza inanıyorum. Yaşadığım şehrin belediyesine 10 bin maske vererek bu zor süreçten kurtulma konusunda bir katkı sunmak istedim. İnşallah el birliğiyle bu sorunun üstesinden geliriz." şeklinde konuştu.

İçinde maskelerin yer aldığı kolileri Essen Belediyesi yetkilisi Peter Renzel'e teslim eden Muharrem Çakan, bu zor günlerde birlik ve beraberliğin önemine değinerek, salgının bir an önce sona ermesi temennisinde bulundu. 

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na...