02 / 05 / 2024

Muharrem Erkek kimdir

Muharrem Erkek kimdir

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a soru önergesi hazırladı. Önergede, ''Çanakkale'de kaç kişi konut kredisi aldı, kaçının gayrimenkulüne el konuldu'' gibi sorular yer aldı.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Muharrem Erkek'ten Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi hakkında açıklama yaptı.

7 yılda 10 milyon yeni icra dosyası!

CHP Hukuk Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek 2012'de 21 milyon olan icra dosyası sayısının geçen yıl 31 milyona ulaştığını söyledi.

Çanakkale'de kaç kişi konut kredisi aldı?

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a soru önergesi hazırladı. Önergede, ''Çanakkale'de kaç kişi konut kredisi aldı, kaçının gayrimenkulüne el konuldu'' gibi sorular yer aldı.

Çanakkale'deki taşkın koruma tesisleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'deki sulama ve taşkın koruma tesisleri, TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek soru önergesi hazırladı..

Çanakkale Eceabat'ta inşa edilen Öğrenci Konukevi ne zaman tamamlanacak?

Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Eceabat'ta inşaatı devam eden bir öğrenci konukevine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erkek sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Muharrem Yılmaz kimdir?

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜSİAD Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Peki, Muharrem Yılmaz kimdir? İşte Muharrem Yılmaz..

Muharrem Akdemir kimdir?

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kimdir? Başkan Muharrem Akdemir ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 'in biyografisi...

Muharrem Hilmi Şenalp kimdir?

Altunizade'de Ülkerler evi, Çatalca'da Nevzat Yalçıntaş evi ve Küçük Çamlıca köşkleri, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabad'da Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan cami ile Tokyo Cami projelerini hayata geçiren Muharrem Hilmi Şenalp kimdir?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Muharrem Erkek kimdir Haberi

Muharrem Erkek kimdir

CHP Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a soru önergesi hazırladı. Erkek, Albayrak'a 'Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye genelinde ve Çanakkale'de kaç kişinin kredi borcunu ödeyemediğini' sordu. 

Çanakkale Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye ve Çanakkale’de son 10 yıl içerisinde kaç kişinin banka kredisi ile konut aldığını soran Milletvekili Erkek, kredi ödemesi yapamadığı için kaç kişinin gayrimenkulüne bankalar tarafında el konulduğun cevabını istedi. 
Milletvekili Erkek'in hazırladığı soru önergesinde şu ifadeler yer aldı: 

“Türkiye genelinde ve Çanakkale ilimizde son 10 yıl içerisinde banka kredisi ile konut alan kişi sayısı kaçtır? Bunların yıllara göre dağılımı nasıldır? Aynı süreçte diğer kredi türlerinden, her biri ayrı belirtilmek üzere ne kadarlık kullanım olmuştur? Bunların tutarları anapara...