05 / 05 / 2024

Muharrem Kaynaköz vefat ilanı

Muharrem Kaynaköz vefat ilanı

Aselsan Şirketi çalışanlarından Muharrem Kaynaköz vefat etti. Muharrem Kaynaköz'ün cenazesi 18 Ekim 2014 tarihinde (Bugün) Karşıyaka Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir...

Selden etkilenen iller için 50 milyon TL'lik kaynak oluşturduk!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Sel felaketinden etkilenen illerimizde acil ve temel ihtiyaçların karşılanması için 50 milyon TL'lik kaynak oluşturduk. Vatandaşlarımızın normal hayat akışına dönebilmeleri için bu kaynakları kullanacağız." diye konuştu.

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

Eşi vefat eden kadınlara ev yardımına nasıl başvurulur? 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek? Hemen göz atın

Eşi vefat eden kadınlara 300 bin Türk Lirası konut desteği ile ilgili detaylar netleşiyor. Şu ana kadar 4 şehirde başlatılacak olan konut yardımı için başvuru şartları da belli oldu. 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

İhtiyaç sahiplerinin yüzü gülecek! Ramazan yardımı geliyor!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yeni yardım kararları da gelmeye başladı. İhtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek ek kaynak aktarıldı. Bu kapsamda nakdi ve ayni yardım yapılacak. İşte tüm detaylar...

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

İstanbul'da deprem için 800 bin TL kaynak ayrıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Strateji ve Geliştirme Başkanlığı, “İstanbul’a 2021 yılında bakanlığınız tarafından depreme karşı önlem almak için ayrılan kaynak miktarı nedir?” sorusuna yanıt verdi. Yanıtta ayrılan kaynağın 800 bin Türk Lirası olduğunu ifade etti. 

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Bakan Derya Yanık açıkladı: 130.4 milyon TL kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2018 yılının başından bugüne kadar meydana gelen doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarımız için 130.4 milyon TL kaynak aktardık" dedi.

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti!

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Çimtaş'ın acı günü! Fatih Dönmez vefat etti!

Çimtaş'ın çözüm ortaklarından Navtek Deniz Teknolojileri A.Ş. Teknik Müdürü Fatih Dönmez vefat etti.

Muharrem Kaynaköz vefat ilanı Haberi

Muharrem Kaynaköz vefat ilanı

Merhumun cenazesi 18 Ekim 2014 tarihinde (Bugün) Karşıyaka Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığına...