27 / 04 / 2024

Bakan Derya Yanık açıkladı: 130.4 milyon TL kaynak aktarıldı!

Bakan Derya Yanık açıkladı: 130.4 milyon TL kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2018 yılının başından bugüne kadar meydana gelen doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarımız için 130.4 milyon TL kaynak aktardık" dedi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan yazılı açıklamada afet ve acil durumlarda bakanlık olarak; Etkilenen vatandaşların bir an önce normal hayatlarına dönmeleri için psikososyal destek hizmetleriyle sürekli sahada olduklarını ifade etti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Doğal afetlerden etkilenen ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) aracılığıyla titizlikle gerçekleştirildiğini belirten Yanık, 2018 yılından bu yana deprem, sel, yangın gibi doğal afetlerden etkilenen vatandaşlara 130.4 milyon TL kaynak aktardıklarını belirtti. Bakan Yanık, "Doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarımız için tüm kaynaklarımızı seferber ediyoruz ve temel gereksinimlerini karşılıyoruz" dedi.

Sosyal yardım ödeme miktarları açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıkladı: 6 milyon ihtiyaç sahibine destek verildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön