02 / 05 / 2024

muharrem usta Vodafone Arena açıklaması

muharrem usta Vodafone Arena açıklaması

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Trabzonspor'un Kartal'daki arazi sorunu çözüldü!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kartal’daki arazi sorununun çözüldüğünü ve 80 milyonluk borcun ortadan kaldırıldığını açıkladı..

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Trabzonspor yeni statla zirveye taşınacak!

Trabzonspor camiası, iftarda bir araya geldi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta iftar yemeğinde Trabzonspor'u yeni statla zirveye taşımak istediklerini anlattı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda geri sayım başladı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.

Muharrem Usta Akyazı Stadı için Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, özel bankalara olan tüm borçları devlet bankasından alacağı krediyle kapatmayı planlıyor. Bu sayede birçok gelirdeki ipotekler de kalkacak.

Muharrem Usta: Akyazı Stadı bizi şahlandıracak!

Muharrem Usta, Akyazı için Trabzonspor'un yeni yüzü olduğunu söyledi. Trabzonspor Başkanı, "Akyazı Stadı bizi şahlandıracak. Burası 24 saat yaşayacak bir yer olacak. Kulübümüze 100 milyon TL gelir sağlayacağız" diye konuştu.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın adı ne olacak?

Trabzonspor’da feraha çıkmanın planlaması yapıldı. Akyazı Stadı için imzalanacak sponsorluk anlaşması Muharrem Usta ve yönetimin en büyük gelir kaynağı olacak.

Trabzonspor'dan Kartal'a dev proje!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 2023 senesine kadar kiralanan araziyi satın almayı öneren Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, kulübe 100 milyon dolar getirecek bir projeye imza atmak için girişimlerine start verdi.

muharrem usta Vodafone Arena açıklaması Haberi

muharrem usta Vodafone Arena açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş'ın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'yı ziyaret etti.


Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, yöneticiler Zeki Öztürk, Ahmet Çubukçu ve Gençağa Meriç, Vodafone Arena'da Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in konuğu oldu.


Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Usta, Vodafone Arena'yı iki ay önce gördüğünü belirterek, "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı." ifadelerini kullandı.


Stadın yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Muharrem Usta, "Umut ederim ki dört büyüklerin taraftarları deplasmanda takımlarını destekleyebilirler. Futbolun buna ihtiyacı var." değerlendirmesinde bulundu.


Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise ziyaretinden dolayı Muharrem Usta'ya teşekkür ederek, "Geri sayım...