30 / 04 / 2024

muharrem ustadan akyazı stadyumu açıklaması

muharrem ustadan akyazı stadyumu açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda geri sayım başladı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Muharrem Usta Akyazı Stadı için Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, özel bankalara olan tüm borçları devlet bankasından alacağı krediyle kapatmayı planlıyor. Bu sayede birçok gelirdeki ipotekler de kalkacak.

Muharrem Usta: Akyazı Stadı bizi şahlandıracak!

Muharrem Usta, Akyazı için Trabzonspor'un yeni yüzü olduğunu söyledi. Trabzonspor Başkanı, "Akyazı Stadı bizi şahlandıracak. Burası 24 saat yaşayacak bir yer olacak. Kulübümüze 100 milyon TL gelir sağlayacağız" diye konuştu.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın adı ne olacak?

Trabzonspor’da feraha çıkmanın planlaması yapıldı. Akyazı Stadı için imzalanacak sponsorluk anlaşması Muharrem Usta ve yönetimin en büyük gelir kaynağı olacak.

TOKİ Başkanı: Akyazı Spor Kompleksi Türkiye'nin göz bebeği

Trabzon'un Akyazı mevkisinde yapılan statta incelemelerde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

Sakarya Akyazı'ya otopark müjdesi!

Her geçen gün hızla büyüyen ve gelişen Akyazı’da, yıllardır sorun haline gelen trafik sorununu önemli ölçüde rahatlatacak olan ilçe merkezindeki otopark çalışmalarında sona gelindi.

Sakarya Akyazı'da 350 konut inşa ediliyor!

Ak Belde AŞ. ve Ayef İnşaatın ortaklaşa hayata geçirdiği toplamda 350 konutluk dev projenin temeli dualarla Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, proje müdürleri ve vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Akyazı Yıldız Konutları'nın temeli atıldı!

Ak Belde AŞ. ve Ayef İnşaatın ortaklaşa hayata geçirdiği toplamda 350 konutluk dev projenin temeli atıldı. Akyazı Yıldız Konutları'nın Akyazı’nın en önemli toplu konut projelerinden biri olacak.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona gelindi!

Avni Aker’i kullandıkları için stadın bitmesi adına aceleleri olmadığını dile getiren projeden sorumlu yönetici Erol Ağaoğlu “Bu tempo ile çalışırsak, Akyazı, 2. yarıya yüzde 70 yetişir” dedi.

Akyazı Spor Tesisi'nin temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde kısa süre içerisinde temeli atılacağını açıkladı. Toçoğlu, “Yerel seçimler döneminde söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçiyoruz" dedi

muharrem ustadan akyazı stadyumu açıklaması Haberi

muharrem ustadan akyazı stadyumu açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, gelecek sezon maçlarını oynamayı planladıkları Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı. Muharrem Usta, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı paylaşımda Akyazı Stadı’yla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Harika kararlarla önümüz iyice açıldı. Akyazı’da standartlar yükseliyor. Çatı hızla bitirilecek. Hibrit çim zemin, kaliteli koltuk ve muhteşem skorboarduyla işler hızlanıyor. Bu kritik kararlara en üst düzeyde katkı sağlayan Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a Trabzonspor olarak teşekkürlerimizi sunarız.”


STAD İÇİN SPONSORDA OLUMLU GELİŞME

Bu arada bordo-mavili kulübün sponsorluk görüşmelerinde de önemli gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Mali anlamda sıkıntılı bir süreçten geçen bordo mavililer, Akyazı Stadı’nın isim hakkından önemli bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Bu anlamda görüşmelerin de olumlu gittiği ve sona yaklaşıldığı ifade...