10 / 05 / 2024

Muharrem Yavuz

Muharrem Yavuz

Yeşil Mavi Yavuz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 3 milyon TL sermaye ile, Müjdat Yavuz, Hakan Yavuz, Muharrem Yavuz, Rıdvan Yavuz, Ümit Yavuz ortaklığında, Çekmeköy'de kuruldu.

Yavuz Işık: Sağlam yapı hayat kurtarır!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık "Nerede ne zaman kaç büyüklüğünde deprem olacağını bilemeyiz, umudumuzu kaybetmek yerine önlemlerimizi alabilir, dayanıklı ve sağlam yapılar üretebiliriz" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk tabela konuldu!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son durum ne?

İstanbul'un üçüncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Araçların geçiş yapacağı 59 çelik tabliyeden 22'si yerleştirildi.

Ermak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdoğan Makara, Yavuz Makara ve Muharrem Yıldırım tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Yavuz Işık: İnşaat sektöründe tehlike yok!

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Yakın süreçte sektörümüzü etkileyecek bir tehlike görünmemesine karşın,yatırım fırsatlarını daha iyi değerlendirdiğimiz,sektör bileşenleriyle birlikteliğimizi artırdığımız bir dönem geçirmemiz gerekiyor" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 29 Ekim 2015'te açılacak!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde inşaatın yüzde 70’i bitti. Projenin 29 Ekim 2015'te açılması planlanıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Köprünün her iki yakasında bulunan kuleler 304,5 metreye ulaştı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı.

İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti!

Sarıyer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde çalışan İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti.Cenazesi bugün (Çarşamba) Alibeyköy Yeşilpınar Veysel Karani Camisi’nde kılınan öğlen namazının ardından İzmir Dikili’de aile mezarlığına defnedildi.

Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yıktığı İl Özel İdaresi eski binası yerine yapılan Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu.Vatandaşlar yapılan düzenlemeden memnun.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde halatlar monte ediliyor!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsünde inşaat çalışmaları 24 saat devam ederken, eğik askı halatlarının 1 montajı ve ana kablo optimizasyon çalışmaları sürüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında son durum!

İSTANBUL'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda.

Muharrem Yavuz Haberi

Muharrem Yavuz

Yeşil Mavi Yavuz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Müjdat Yavuz, Hakan Yavuz, Muharrem Yavuz, Rıdvan Yavuz, Ümit Yavuz ortaklığında kuruldu.


Yeşil Mavi Yavuz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel,motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...