08 / 07 / 2024

mühendis denetçi belgesi

mühendis denetçi belgesi

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdrıs Güllüce. Yapı işleri Genel Mudurluğu tarafından yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında açıklamada bulundu..

26 bin 485 mimar ve mühendise denetçi belgesi verildi!

İdris Güllüce “Yeni Türkiye yolunda şehirlerin alt ve üst yapıları kadar, insan boyutuna daha çok ağırlık verecek, şehrin ruha, ruhun da şehre yansıyacağı projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.

Kamuda çalışan mühendis ve teknik personel için üç yeni sendika kuruluyor

Kamuda çalışan mühendisler ve teknik hizmet sınıfı personelleri, için "Mühendis Tek-Sen Enerji", "Mühendis Tek-Sen Ulaştırma" ve "Mühendis Tek-Sen Tarım-Orman" olmak üzere üç sendika kuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 20 mühendis alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, 18 bilgisayar ve 2 adli bilişim mühendisi olmak üzere toplamda 20 mühendis alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Sayıştay Başkanlığı resmen açıkladı: Denetçi yardımcısı adayı alınıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! 

Sayıştay Başkanlığı tarafından son dakika bir personel alımı açıklandı. Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alımı yapacak. Peki başvurular ne zaman? 

2023’te mühendis maaşları ne kadar oldu? İşte en düşük ve en yüksek mühendis maaşları!

2023 yılında birçok kişi mesleklerine göre yeni maaşlarını araştırıyor. Bu mesleklerden biri de mühendislik. Yeni zammın ardından özelde ve kamuda çalışan mühendislerin maaşları ne kadar oldu? İşte 2023 mühendis maaşları…

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti! 

Dikencik Çiftliği sahiplerinden, Galatasaray Liseli Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti. M. Memduh Gökçen ve Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31399 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kat mülkiyeti olmayan sitede denetçi seçilebilir mi?

​​​​​​​Posta yazarı Tamer Heper 'Kat irtifaklı bir sitede oturuyoruz. Daire eşimin üzerine. 5’inde toplantımız var ve ben denetçi olmak istiyorum. Kat mülkiyetine geçmediğimiz için denetçi olabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31221 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31058 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

mühendis denetçi belgesi Haberi

mühendis denetçi belgesi


ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdrıs Güllüce. Yapı işleri Genel Mudurluğu tarafından yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında açıklamada bulundu. Bakan Güllüce, "Yem Türkiye yolunda şehirlerin alt ve üst yapılan kadar, insan boyutuna daha çok ağırlık verecek, şehrin ruha. ruhun da şehre yansıyacağı projeleri hayata geçireceğiz" dedi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı işlen Genel Müdürlüğünün çalışmaları hakkında açıklamada bulunun Bakan Güllüce, bakanlık olarak sadece buğunun şehirlerine. insanına, Türkiye'sine karşı sorumlu olmadıklarını, bugünden yarını inşa ve imar etmenin sorumluluğunu omuzlarında taşıdıklarını ifade etti Yayımladıkları Bina Yönetmeliği ile önümüzdeki donemde inşaat sektöründe yenilenebilir enerjiye dayanan, enerji verimli, çevre dostu, yerel malzemeler ile üretilmiş, sürdürülebilir yeşil binaların ve yerleşim alanlarının artırılması ve yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini belirten Bakan Güllüce ayrıca şu bilgilen verdi '2011 yılında Enerji...