12 / 05 / 2024

Mühendislik-Tedarik-İnşaat

Mühendislik-Tedarik-İnşaat

Teknik müşavirliğin inşaat sektörümüzdeki öncü rolünün önemini değerlendirilerek Türkiye'de ve yurtdışında kazanılan deneyim ve birikimlerle teknik müşavirliklerin inşaat sektörünü olumlu yönde ilerlettiği gözlemlenebilmekte...

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihat Tutşi tarafından açıldı.

Hiras Mühendislik Elektrik İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hiras Mühendislik Elektrik İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de kuruldu.

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emre Oktay ve İbrahim Kakşi tarafından kuruldu.

Ahmet Keskin Mühendislik Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Keskin Mühendislik Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Melder Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Melder Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Güngör tarafından kuruldu.

Kartek Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartek Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Alkaya tarafından kuruldu.

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Akkaya tarafından kuruldu.

Kaner Mühendislik Yapı İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaner Mühendislik Yapı İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Musab Kaner tarafından kuruldu. 

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

Mysa Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mysa Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Muhsin Sancaktaroğlu ortaklığında kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Mühendislik-Tedarik-İnşaat Haberi

Mühendislik-Tedarik-İnşaat

Teknik müşavirliğin inşaat sektörümüzdeki öncü rolünün önemini değerlendirdiğimizde, Türkiye'de ve yurtdışında kazandıkları geniş deneyim ve birikimleriyle teknik müşavirlik firmalarımızın Türk inşaat sanayiinin gelişiminde önemli görevler üstlenmiş olduğunu görüyoruz.


Teknik müşavirlerimiz, inşaat müteahhitlerimiz ve inşaat malzemesi üreticilerimiz İnşaat Sektörünün üç ana paydaşım oluşturmaktadır. İnşaat sektörümüzün daha da güçlenmesi, kalite ve teknoloji odaklı olarak çalışabilmesi ve yurtdışı iş hacimlerinin artması için sektörün bu üç paydaşının işbirliği yaparak yurt dışında daha fazla sayıda "Mühendislik-Tedarik-İnşaat" tipi sözleşmeler ve Kamu- Özel Sektör İşbirliği (PPP) projeleri yükümlenmeleri gerekmektedir. Yeni bölgelere yeni ülkelere açılmalıyız. İkili anlaşmalar yoluylayurtdışındamaster plan ve fizibilite çalışmalarının Türkteknik müşavirlik firmalarınca yapılmasını sağlamak ve izleyen tasarım ve inşaat işlerinin de Türk mühendislik ve müteahhitlik firmaları arasında ihale edilebilmesi için ivedilikle bir kalkınma veya yatırım...