08 / 07 / 2024

mühimmat deposu

mühimmat deposu

Konya'da yerleşim yerine 200 metre uzakta bulunan mühimmat deposu Afyonkarahisar'daki patlamadan sonra bölge halkının uykularını kaçırdı

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 186 bin 440 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Adana Seyhan'daki bin 560 metrekarelik deposu "Kasem Toptan Gıda - Kasım Sezen"e 1 yıllığına 186 bin 440 TL'ye kiralandı.

Milli Savunma Bakanlığı’na ait iki arazi Konya Büyükşehir'e devrediliyor!

Milli Savunma Bakanlığı’na ait olan 47. Mühimmat Bölük Komutanlığı ile 56. Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün arazileri Konya Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor

Antalya Manavgat'ta Düzenli Malzeme Deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat Titreyengöl’de ‘Düzenli Malzeme Deposu’ inşaatını tamamladı.

Antalya Manavgat malzeme deposu tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depolarıyla sürdürüyor. Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' açıldı.

BUSKİ'den Mustafakemalpaşa'ya 2,6 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ), Selimiye Mahallesi'nde 50 yıl önce yapılan 600 tonluk su deposunun yerine 2,6 milyon liralık yatırımla 10 bin metreküplük su deposu inşa edecek.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Balıkesir Altıeylül'e TOKİ konutları müjdesi!

Balıkesir Altıeylül'deki Sütlüce Mühimmat deposunun olduğu 500 dönümlük alan imara açıldı. Arsaya kaliteli yapılaşmak için TOKİ konutları yapılacak.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Antalya'daki eski Tekel deposu yıkılıyor!

ANTALYA'da uzun yıllardır kamuoyunun gündeminde yer alan ve son dönemde madde bağımlılarının mesken tuttuğu eski Tekel Deposu'nda yıkım başladı.

Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması başladı!

Bandırma'daki, Kurtuluş Savaşı döneminde 61. Tümen emtia, mühimmat depolama alanı ve seyyar piyade intikal noktası olarak kullanılan askeri alanının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesinin ardından alana tematik park yapımı için “Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması” açıldı.

Giresun'daki Fındık Deposu ve Borsası 1 Kasım'da açılacak!

Yılda 3 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren fındık sektörü yarım asırdır devam eden borsa hayaline kavuşuyor. İlk etabına 10 milyon euro harcanan ve kasımda açılması planlanan borsa, KOBİ’lere ve üreticilere birçok avantaj sağlayacak.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor.

mühimmat deposu Haberi

mühimmat deposu

25 askerin şehit olduğu olaydan çok etkilenen vatandaşlar, cephaneliğin derhal taşınmasını istiyor. Birçok mühimmatın bulunduğu depolar kaza veya sabotaj durumunda tüm Konya'yı tehdit edecek büyüklükte.

Afyonkarahisar'da patlayarak 25 askerin şehit olmasına neden olan mühimmat deposu akıllara diğer kentlerde bulunan cephanelikleri getirdi. Çünkü 5 Eylül'deki patlama mühimmat deposuna yaklaşık bir kilometre mesafede bulunan köyde adeta deprem etkisi yapmıştı. Patlamayla birlikte köyde büyük bir sarsıntı yaşanmış, evlerin duvarları yıkılmış, camları kırılmıştı. Mühimmat deposunun yerleşim yerine yakın olduğu illerden biri de Konya. Üstelik Afyonkarahisar'dakinden çok daha büyük ve yerleşim yerine sadece 200 metre mesafede bulunuyor. Olası bir kazada binlerce kişinin yaşadığı mahalleyi tehdit eden mühimmat deposu, bölge halkına büyük korku yaşatıyor. Afyonkarahisar olayından sonra gözlerine uyku girmediğini söyleyen mahalleli, yetkililerin bir an önce...