16 / 05 / 2024

Muhittin Kızılkaya

Muhittin Kızılkaya

FKM Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Muhittin Kızılkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım'da Eyüp, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi, Murat İş Hanı'nda kuruldu

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızılcahamam kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, "Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi" çalışmaları hakkında TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüşmek adına bir araya geldi. 

Kızılcahamam Kirmir Çayı ıslah çalışmalarında son durum!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kirmir Çayı ıslah çalışması için ilçeye gelen DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, DSİ 51. Şube Müdürü Nihat Oğuz ve birim müdürleri ile çalışma sahasında incelemelerde bulundu.

Kızılcahamam Kirmir Çayı'na atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.

Kızılcahamam Abacı Peribacaları peyzaj projesi başlıyor!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'in ilçeye kazandıracağı projelerden biri için daha çalışmaların başladığı belirtildi. Abacı Peribacaları'nda yapılacak çalışmalar sonucunda bölgenin görkemli bir rekreasyon alanı haline dönüşeceği belirtildi.

TOKİ Ankara Kızılcahamam Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, TOKİ bloklarına yapımı tamamlanan ve en kısa süre hizmete girecek olan TOKİ Sosyal Tesisler binasını inceledi.

Ankara Kızılcahamam'da sondaj çalışmaları başladı!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Belediyesi işbirliği ile MTA 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Kızılcahamam Üçbaş Mahallesi Arpa Çukuru Mevkisi'ndeki sondaj çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kızılcahamam TOKİ Sosyal Tesisi'nin yapımına başlandı!

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkam Muhittin Güney TOKİ Konutlarına yapılacak olan sosyal tesis bina yapımı için talimatını verdi. Güney, sosyal tesisi TOKİ sakinlerine hediye edecek.

Beylikdüzü Ramazan Kızılkaya Camii açıldı!

Dereağzı Mahallesi'ne yapılan Ramazan Kızılkaya Camii'nin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayırsever vatandaş Kızılkaya'yı tebrik ederek, bölgeye kazandırılan caminin hayırlı olmasını diledi.

Ramazan Kızılkaya Cami açıldı!

Dereağzı Mahallesi’ne inşa edilen Ramazan Kızılkaya Camii’nin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayırsever vatandaş Kızılkaya’yı tebrik ederek, bölgeye kazandırılan caminin hayırlı olmasını diledi.

Kalecik Kızılkaya imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Kalecik İlçesi, Kızılkaya Mahallesi, Kd.211 parselin “Belediye Hizmet Alanı (Katı Atık Transfer İstasyonu) kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı 3 Haziran'da askıya çıktı...

Kızılkaya Yapı İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Yapı İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Gülşah Lafıbol tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Silivri, Ortaköy, Merkez Mahallesi, Adakale Sokak'ta kuruldu.

Muhittin Kızılkaya Haberi

Muhittin Kızılkaya

FKM Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Muhittin Kızılkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


FKM Mühendislik İnşaat Limited Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt montaj işleri.


FKM Mühendislik İnşaat Limited Şirketi adres: Eyüp, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi, Murat İş Hanı, No:11...