02 / 05 / 2024

Muhtaç Ailelere Ev

Muhtaç Ailelere Ev

Başkale Kaymakamlığınca hazırlanan "Muhtaç Ailelere Ev" Projesi kapsamında, ilçe merkezi ve köylerdeki 39 aile, Kurban Bayramı'na yeni evlerinde girecek.18 ailenin evinin olmadığı, 21 ailenin ise evlerinin kullanılamaz durumda olduğu belirlendi...

Evi olmayana devletten müjde! Karşılıksız ve geri ödemesiz 500 bin TL para verilecek! Hemen başvurun, kaçırmayın!

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, muhtaç ailelere barınma desteği sağlıyor. Barınma sorununu çözmek için başlatılan programla 500.000 TL'ye kadar destek veriliyor. Yaşam kalitesi artıyor. Detaylar için hemen okuyun...

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Aile Bakanlığı ödemelerinde flaş gelişme... Acil bakın! Yardıma muhtaç ailelere 2.500 TL para verilecek!

Aile Bakanlığı tarafından sunulan sosyal yardım ödemeleri artık daha kapsamlı hale geldi. 2500 TL değerinde yeni bir destek paketi başlatıldı ve bu pakete başvuru yapmak için gerekli şartlar ve ayrıntılar haberimizde yer almaktadır.

Aile Bakanlığı'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Şimdi başvuranın hesabına tık 1.200 TL para yatacak!

Aile Bakanlığı'ndan yardıma muhtaç ailelere güzel haber geldi. Bu şartları karşılayan kişiler anında 1.200 TL para ödemesi alacak. İşte bütün ayrıntılar...

Aile Bakanlığı`ndan müjde...müjde...müjde! Şimdi başvuranın hesabına anında 1.200 TL para yatacak!

Aile Bakanlığı`ndan yardıma muhtaç ailelere güzel haber resmen verildi. Bakanlık ihtiyaç sahiplerine oh çektirecek desteği duyurdu. Şimdi kimliği ile başvuran 1.200 TL parayı tık alacak. Ancak bazı şartları karşılamanız gerek. İşte ayrıntılar...

PTT'den nefes kesecek müjde! E-devlet'ten başvuruna 1.500 TL para verilecek! Hemen koşun, sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ailelere çeşitli konularda nakit yardımları sağlamaktadır. Aile Bakanlığı'ndan vatandaşların içini rahatlatacak bir müjde geldi! Bakanlıktan yardıma muhtaç ailelere müjde gibi müjde geldi.

1250 lira Aile Destek Ödemesi nasıl alınır?

Vatandaşlar 1250 lira aile destek ödemesi nasıl alınır diye araştırıyor. Devletin sosyal ve maddi yardımlarına bir yenisi daha ekledi. İhtiyaç sahibi, dar gelirli ya da yardıma muhtaç ailelere 1250 lira destek ödemesi yapılacak.

Ailelere müjde! Destek ödemeleri başladı! Pazartesi PTT'ye gidip alın!

Devlet tarafından destek ödemeleri devam ettiği belirtilirken faturasını ödemekte zorlanan yardıma muhtaç ailelere elektrik faturası desteği yapılacağı açıklandı. Son dakika! Hemen, pazartesi PTT'ye gidip alın.

Prefabrik ev yapana devletten 150 bin TL destek! Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Devlet ise düşük gelirli ailelere barınma yardımı yapıyor. Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

TOKİ'den dar gelirli ailelere kira öder gibi ev fırsatı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yüzlerce konutun satışına devam ediyor. İşte o konutlar...

Türk Kızılayı, Filistinli ailelere kira yardımı verecek!

Türk Kızılayı tarafından İsrail'e yapılan saldırıların ardından evleri yıkılan Filistinli ailelere gıda kolisi ile kira ve ev eşyası yardımı vereceği açıklandı.

Ev almak artık çok kolay!

Aile Bakanlığı tarafından ihtiyacı olan ailelere betonarme ev parası veriliyor. 40 bin TL olan yardım için başvuru işlemleri Aile Bakanlığı birimlerinden yapılıyor. İşte tüm merak edilenler...

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

Muhtaç Ailelere Ev Haberi

Muhtaç Ailelere Ev

Başkale Kaymakamlığınca hazırlanan "Muhtaç Ailelere Ev" Projesi kapsamında, ilçe merkezi ve köylerdeki 39 aile, Kurban Bayramı'na yeni evlerinde girecek.


Kaymakamlık tarafından yürütülen proje ile ilçe merkezi ve köylerde evleri olmayan dar gelirli, engelli ve şehit aileleri tespit edildi.


Yapılan çalışmalar sonucu 18 ailenin evinin olmadığı, 21 ailenin ise evlerinin kullanılamaz durumda olduğu belirlendi. 


Kısa sürede tadilattan geçirilen ve yeni inşa edilen evlerdeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Kaymakam Murat Büyükköse, evlerin anahtarlarını Kurban Bayramı öncesi ailelere teslim etti.


Kaymakam Büyükköse, yaptığı açıklamada, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Müdürlüğü aracılığıyla bütün köy ve mahallelerde inceleme yaparak, evi olmayan veya evi oturulmayacak derecede hasarlı durumda olan yardıma muhtaç vatandaşları belirlediklerini söyledi.


Şehit yakını, engelli ve kimsesiz 18 aileye yeni ev yapıldığını, 21 ailenin ise kötü durumdaki evini...