14 / 05 / 2024

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü

Muhtarların vatandaşlara daha etkin ve hızlı hizmet vermesi için Beykoz Belediyesi bünyesinde kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü 45 mahallenin muhtarını istişare ve tanıtım toplantısında bir araya getirdi.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

Bolu esnafına 'Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi' müjdesi!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, yukarı çarşı esnafından talep edilen ücretlerin alınmayacağını söyleyerek müjdeyi verdi. Özcan, Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi kurulacağını açıkladı.

Sivas'taki metruk binalar yıkılıyor!

Sivas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde mahalle aralarında belirlenen metruk binaların yıkımları son sürat devam ediyor.

Midyat İmar İşleri Müdürlüğü, faaliyet raporunu açıkladı!

Midyat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 2016 yılı çalışma sezonu boyunca yürütülen faaliyetlerini halkla paylaştı.

Ankara Orman Müdürlüğü inşaat ihalesi 27 Aralık'a ertelendi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. İhalesi daha önce 13 Aralık'ta gerçekleşen inşaat işi 27 Aralık'ta yeniden ihale edilecek.

Müdürlük binaları inşaatında estetiğe önem verilecek!

DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılacak binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı.

Veysel Eroğlu: Müdürlük binalarında estetiğe önem verilecek!

DENİZLİ'de üç yıl önce Çamlık Mesireliği yanında inşa edilen Orman Bölge Müdürlüğü binasının fotoğraf stüdyolarını andırdığını söyleyen Eroğlu, bundan sonra yapılacak tüm binalarda estetiğe önem vereceklerini açıkladı.

Pursaklar Saray'a yeni muhtarlık binası geliyor!

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekliyor. Belediye ekipleri, muhtarlık binasını kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binası ne zaman açılacak?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2016 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.

Emlak Konut, Ataşehir'deki eski genel müdürlük binasını sattı!

Emlak Konut Ataşehir'de bulunan eski genel müdürlük binasını sattı. 25 milyon 650 bin TL'ye satılan bina 3 bin 381 metrekare alan sahip.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Haberi

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü


Muhtarların vatandaşlara daha etkin ve hızlı hizmet vermesi için Beykoz Belediyesi bünyesinde kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü 45 mahallenin muhtarını istişare ve tanıtım toplantısında bir araya getirdi. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla demokrasi ve yerel yönetimin dinamiği olan muhtarlar için belediyeler bünyesinde bir bir Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kuruluyor.


İlçe belediyeleri arasında  ilk kurulan müdürlüklerden olan Beykoz Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü çalışmalarını geliştiriyor. Beykoz’daki muhtarlar, vatandaşların belediyeyi ilgilendiren taleplerine artık “Muhtarlık İşleri Müdürlüğü” bünyesinde daha kolay yanıt bulacak.


45 Muhtarlık Bir Araya Geldi


Beykoz’daki 45 mahalle muhtarı, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen tanıtım ve istişare toplantısında da bir araya geldi.


İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı M. Hanefi Dilmaç’ın yönetiminde yapılan toplantıya Muhtarlık İşleri Müdürü Tacettin Aksu ve ilçedeki muhtarlar iştirak etti. 


Toplantıda öncelikli...