08 / 05 / 2024

muhttin dalgıçtan Folkart projeleri açıklaması

muhttin dalgıçtan Folkart projeleri açıklaması

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Folkart'ın Çeşme Paşalimanı'ndaki projesi için "Gerek Folkart gerekse diğer projelerin tamamı yasalara, yönetmeliklere ve mevzuatlara uygundur" dedi.

Folkart'tan İzmir'e 1.623 konutluk yeni proje geliyor!

Folkart'ın merakla beklenen Konak projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Projedeki konut sayısı 292'den 643'e, rezidans ofis sayısı 398'den 980'e çıktı. İşte Folkart Konak projesi ile ilgili detaylar...

Folkart Konak projesi başlıyor! Folkart'tan İzmir'e 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Folkart, İzmir Konak'ta 292 konut ve 398 rezidans hayata geçirecek. İşte Folkart Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Folkart'tan İzmir'e 4 milyar TL'lik yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart Yapı’nın, Rönesans ve Tekfen Holding ortaklığında olan Florya Gayrimenkul’ü, satın almak için başlattığı süreç tamamlandı. 

Folkart'tan yeni proje atağı!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaatı devam eden projelerle ilgili konuştu. Sancak, gelecek projelerini de anlattı.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Folkart'tan Urla Bademler'de 180 villalık proje!

Folkart, Urla Bademler'de satın aldığı ve kamuoyunda 'İTOKENT 2' arazisi olarak bilinen 202 bin 861 metrekarelik arazide 180 villa inşa edecek.

Folkart'tan 0,64 faiz oranı ve 12 ay ödemesiz planla konut sahibi olma fırsatı!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, faiz oranları ve Folkart in kampanyalarıyla konut edinmenin kolaylaştığını açıkladı...

Folkart'tan Basmane açıklaması: Süre doldu Basmane iade edildi!

TMSF’nin ihale sözleşmesinde belirlediği 30 aylık yasal süre tamamlandığı için, Folkart hukuki koşullara uyarak, projeyi geri iade etti...

Folkart'tan yılın fırsatı! 48 ay 0 faiz!

4 projesinde yeni bir kampanyaya başlayan Folkart Yapı, 48 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Folkart Vega'nın yüzde 20'si satıldı!

İzmir merkezli Folkart Yapı'nın geçtiğimiz günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği Folkart Vega, 850 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. 

muhttin dalgıçtan Folkart projeleri açıklaması Haberi

muhttin dalgıçtan Folkart projeleri açıklaması

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Folkart'ın Çeşme Paşalimanı'ndaki projesi için bazı yayın organlarında ortaya atılan iddialara cevap verdi. Bazı medya organlarında sanki yasalara aykırı izin verilmiş ve yasalara aykırı işler yapılıyormuş gibi bir algı yaratılmaya çalışıldığını belirten Dalgıç, "Folkart'ın projelerinin tamamı yasalara, yönetmeliklere ve mevzuatlara uygundur" dedi. 


İŞGAL DEĞİL GÜVENLİK 

Folkart Yapı'nın Çeşme'deki projesinde kamu arazisini işgal ettiği yönünde çıkan haberi de eleştiren Dalgıç, "Kamu arazisi duvar çekilmek suretiyle işgal altında, deniyor. Orada olan, tüm inşaatlarda olduğu gibi çevre güvenliğini sağlamak, insanların başına bir şey gelmesini önlemek adına ve inşaat bitene kadar kamuya ait kısa mesafeyi kullanmasıdır. Vatandaş tehlikeye maruz kalmasın diye yapılır. Biz oturma ruhsatını vereceğimiz zaman da geçici olan tüm bu düzenlemeler ortadan kaldırılarak onay verilir. Bu alanlar kesinlikle...