16 / 05 / 2024

Mühürdar İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mühürdar İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mühürdar İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Güler tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Rize Sokak'ta kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Mabeller İnşaat Metal Kimya Otomotiv Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabeller İnşaat Metal Kimya Otomotiv Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Müntakim Başaran tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Cenbay İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenbay İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Bay tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşahir’de 750.000,00 TL sermaye bedeli ile Veysi Gökçek tarafından kuruldu.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Irmak tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Mühürdar İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mühürdar İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mühürdar İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Güler tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu. 


Mühürdar İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat malzemesinin alımının, satımının, imalatının, ithalatının ve ihracatının yapılması veya yaptırılması 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...