03 / 05 / 2024

Müjdat Çevik

Müjdat Çevik

Tek A Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Akbulut, Müjdat Çevik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Çekmeköy, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Tektrend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektrend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müjdat Çevik, Mehmet Çevik, Abdurrahman Önen, Ahmet Kilim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Honda GL1800 Gold Wing'e zam uğramadı! İşte Honda GL1800 Gold Wing 1 Kasım 2022 fiyat listesi!

Daha kompakt, daha hafif, daha çevik olarak lanse edilen Honda GL1800 Gold Wing'in Kasım ayı fiyatları açıklandı. Peki Honda GL1800 Gold Wing 1 Kasım 2022 fiyatları ne kadar? İşte Honda GL1800 Gold Wing 1 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Çevik ve Tezcan İsarlı ortaklığında kuruldu.

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Aka ve Müjdat Gülsever ortaklığında kuruldu.

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...

Mem Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mem Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İncel, Metin Bilen ve Yusuf Müjdat Kaya ortaklığında kuruldu. 

Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki imar hatası düzeltildi!

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ne verilen yapı kullanma izin belgesine aykırı şekilde yapılan imar planı değişikliği 12 yıl aradan sonra düzeltildi.

Özbim Turizm Otelcilik İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbim Turizm Otelcilik İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Alat tarafından kuruldu. 

Müjdat Çevik Haberi

Müjdat Çevik
Tek A Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Akbulut, Müjdat Çevik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. 


Tek A Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...