02 / 05 / 2024

Mükemmel Sarımsakçının abd projeleri

Mükemmel Sarımsakçının abd projeleri

Mükemmel Sarımsakçı, Amerika’da yenilediği ve satın aldığı binalarla adını ‘Türk Trump’ olarak duyurdu. Türk işadamı eylül ayında ABD’de ev sahibi olmak isteyen Türkler için Dallas’ta yeni projesini hayata geçirecek.

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Nissan Ariya’nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu! İşte Türkiye'ye geleceği tarih!

İki yıl önce tanıtımı yapılan ancak bir türlü yollara çıkamayan Nissan Ariya'nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu. Buna göre Tesla Model Y'nin rakibi olması beklenen elektrikli SUV, 44 bin dolardan (822 bin 696 Türk Lirası) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Altın fiyatları gerilemeye başladı! Gram çeyrek yarım ve cumhuriyet altını kaç lira oldu?

ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artışına gitmesi ons altına düşüş olarak yansıdı. Ons altın son bir ayın en düşük seviyesini gördü. Gram çeyrek yarım ve cumhuriyet altını kaç lira oldu? İşte detaylar...

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Kaliforniya'ya 300 milyon dolarlık yeni konut projesi!

ABD'DE Türk Trump adıyla tanınan Mükemmel Sarımsakçı Kaliforniya'da 300 milyon dolarlık konut projesi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Gayrimenkul yatırımcıları gözünü ABD'ye dikti!

Yatırımcıların gözünü ABD'ye diktiğini belirten International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu bildirdi...

Türkler rotasını ABD emlak piyasasına çevirdi!

Son 3-4 yıldır Türk yatırımcıların ABD emlak piyasasına ilgileri arttı. Son 2 yıl içerisinde sadece Miami bölgesine yapılan yatırım tutarı 100 milyon doları geçti...

Mükemmel Sarımsakçı'dan ABD'de 230 milyon dolarlık yeni gökdelen projesi!

Mükemmel Sarımsakçı’nın kurucusu ve CEO'su olduğu Alterra Worldwide, Amerika’nın San Jose şehrindeki tarihi Woolworth binasının yerine yapılacak yeni projesi için yapı ruhsatını aldı.

Mükemmel Sarımsakçı, Trump ile birlikte otel yapacak!

Tüm işlerini çocuklarına devreden Donald Trump'ın sahip olduğu Trump Organization, yeni bir otel markasını piyasaya sürüyor. Şirket "Türk Trump" ya da "Mike" lakaplı Mükemmel Sarımsakçı ile partnerlik kuracak.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Dallas'a Trump Hotels!

Geçen hafta Trump Hotels’in CEO’su Eric Dangizer bu markanın “Scion” adıyla çalışacağını, 4 yıldızlı statüte hizmet vereceğini açıkladı. 17 farklı görüşme yapan Dangizer’in masaya ilk oturduğu isim ise Mükemmel Sarımsakçı.

Mükemmel Sarımsakçının abd projeleri Haberi

Mükemmel Sarımsakçının abd projeleri

MÜKEMMEL Sarımsakçı 48 yaşında. Ankara doğumlu. Galatasaray Lisesi mezunu. Üniversiteyi Colorado’da okuduktan sonra Stanford Üniversitesi’nde de master yaptı. Amerika’da ona ‘Mükemmel’ yerine ‘Mike’ diyorlar. Farklı şirketlerde deneyim kazandıktan sonra kendi şirketi Alterra International’i kuran işadamı Amerika’da ‘Turkish Trump’ (Türk Trump) olarak da biliniyor. Özellikle Dallas’ta yaptığı projelerle dikkat çeken Mükemmel Sarımsakçı’nın artık bir ayağı da Türkiye’de. Sarımsakçı, eylül ayında Türkiye’den büyük bir grupla birlikte Dallas’ta bir proje gerçekleştirecek. Sarımsakçı, bu projeyle Türkiye’de yaşayıp da Amerika’da ev sahibi olmak isteyenleri hedefliyor. Politikaya da ilgi duyan ve önümüzdeki dönemde Amerika’nın ilk Türk senatörü olmak isteyen Mükemmel Sarımsakçı ile İstanbul’da bir araya geldik.


ABD DEVİNDE ÇALIŞTI

Üniversite okumak için Amerika’ya gidip dönmediniz. Dünyanın farklı yerlerinde projelere imza attınız. Şimdi neden Türkiye’desiniz? 

- 6 haftada bir...