11 / 05 / 2024

Mükremin Çepni biyografi

Mükremin Çepni biyografi

TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni kimdir? TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mükremin Çepni, ne zamandan beri TEDAŞ Genel Müdürü olarak hizmet veriyor?

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferik Faruk Boyacıoğlu ve Mükremin atamaca ortaklığında kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Mükremin Karaca kimdir?

Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca kimdir? Mükremin Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mükremin Karaca'nın biyografisi...

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Şengül, Murat Yıldırım ve Mükremin Bulut tarafından kuruldu.

Bulmer Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulmer Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mükremin Bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Park Residences projesinde metrekare birim fiyatının 13 bin 500 TL olduğunu vurgulayan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, Bodrum Tilkicik koyuna 500 milyon dolarlık yatırım hazırlığında olduklarını dile getirdi.

Alpay Çepni Vadistanbul'dan ayrıldı!

5 yıldır Vadistanbul projesinde görev yapan Aydınlı Group İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldı. Çepni, projenin geliştirme aşamasından bu yana içinde bulunmuştu.

Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dal Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mükremin DAl ve Mehmet Emin Dal imzasıyla kuruldu.

Yozgat'ta 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yozgat Defterdarlığı Sorgun İlçesi Malmüdürlüğü, Mükremin Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı.Termal Turizm ve Sosyal Tesisleri ile Ticari ve Rekreasyon Tesisleri Alanı imarlı arsanın satış bedeli 10 milyon 830 bin 20 TL olarak belirlendi.

Yozgat Defterdarlığı'ndan 10 milyon 830 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Yozgat Defterdarlığı Sorgun İlçesi Malmüdürlüğü, Mükremin Mahallesi'nde yer alan 180.500,32 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulü 10 milyon 830 bin TL'ye satışa sunuyor.

Kentsel dönüşüm sürekli gündemde tutulmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyelerini ağırlayan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, "Fikri olan, problem çözmek için projeleri olan varsa Bursa Kent Konseyi'nin kapısı herkese açık" dedi.

Çorum'a yeni hizmet binası yapılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Proje Daire Başkanı Mükremin Karaca, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karaca, yapılması planlanan hizmet binasıyla ilgili bilgi verdi.

Mükremin Çepni biyografi Haberi

Mükremin Çepni biyografi

Mükremin Çepni kimdir?

Mükremin Çepni, 30 Temmuz 1963 Kayseri doğumlu. Mükremin Çepni Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik mezunu. Mükremin Çepni, TEDAŞ Genel Müdürü.


Mükremin Çepni'nin bulunduğu görevler:

- 18.05.1987 TEK Yozgat İl İşletme Müdürlüğünde Mühendis

- 30.03.1990 Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş Baş Mühendis

- 2002 Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş İşletme Müdürü

- 2004 Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş Bilgi Teknolojileri Müdürü

- 05.05.2012 AYEDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Genel Müdürlüğü

- 02.08.2013  Osmangazi EDAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı

- 05.08.2013 TEDAŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği

- 15.08.2013 TEDAŞ Genel Müdürü - Yönetim Kurulu...