29 / 04 / 2024

Mülkal Yapı İnşaat adres

Mülkal Yapı İnşaat adres

Mülkal Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Özçelik, Uğur Albayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Osman Savran tarafından kuruldu.

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mükellef Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Keretli, Sabri Şenol ve Turan Ersin Çakmak ortaklığında kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

İdr Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İdr Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İdris Bozkurt tarafından kuruldu.

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıye’de Bilal Şahin ve Serhat Demir ortaklığında kuruldu.

Arev Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arev Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulkadir Vural tarafından kuruldu.

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Aykut Kazım Taş ve Ceren Bilgin ortaklığında kuruldu.

Ysl Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysl Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Muhammet Yeşil tarafından kuruldu.

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Hüseyin Turan ve Furkan Yıldırım Turan ortaklığında kuruldu.

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Furkan Emre Hanoğlu tarafından kuruldu.

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Mülkal Yapı İnşaat adres Haberi

Mülkal Yapı İnşaat adres

Mülkal Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Özçelik, Uğur Albayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Mülkal Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her  türlü  inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Her türlü inşaat malzemesi almak, satmak. İthalatını ve ihracatını yapmak. Elektrik ve mekanik malzeme almak,satmak,imal etmek          3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...