15 / 05 / 2024

Mülkün Gayrimenkul Anonim Şirketi

Mülkün Gayrimenkul Anonim Şirketi

Mülkün Gayrimenkul Anonim Şirketi Özlem Ün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sur Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk 3 ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO portföyünde yer alan  Sur Tatil Evleri Antalya projesindeki son dakika satış rakamları açıklandı. Projeden yılın ilk üç ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı. İşte ayrıntılar...

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 18 milyon 910 bin 348 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 5 milyon 537 bin 172 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aren Papazyan tarafından kuruldu.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Avans ve aidat vaktinde ödenmezse kiracılar tahliye, ev sahipleri ise mülkünü kaybetme riskiyle karşılaşacak!

Kiracının ödenmeyen aidatlar ve diğer borçlar nedeniyle ortak yaşamın finanse edilmesi zor bir hale gelmesi durumunda, ev sahibi mülkünü kaybedebilir. Kat malikleri ve evini kiraya verenlerin aidat ödemelerine dikkat etmeleri gerekmekte. İşte aidatlar ve borçların ödenmesine ilişkin detaylar...

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Kkocagöz ve Mehmet Kamil Atkın ortaklığında kuruldu.

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker tarafından kuruldu. 

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Erol, Ali Aykut Şen ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Aziz Keleş tarafından kuruldu.

Devre mülk nedir? Devre mülkün avantajları nedir?

Devre mülk, mülke ait kullanım hakkı sunan bir özelliktir. Tatil beldesindeki bir gayrimenkul türü olan bu özellik birçok avantaj sunar. Bu noktada devre mülk nedir, devre mülkün avantajları nedir gibi sorular önem kazanıyor. İşte devre mülk ile ilgili bilinmesi gereken detaylar…

Mülkün Gayrimenkul Anonim Şirketi Haberi

Mülkün Gayrimenkul Anonim Şirketi

Mülkün Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özlem Ün tarafından kuruldu.


Mülkün Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü konut, fabrika, bina ve tesisler, işyerleri, sanayi siteleri, alışveriş merkezleri, yol-köprü inşaatı ve her türlü onarım işleri yapmak ve yaptırmak. Özel ve tüzel kişilerle kamu iktisadi ve benzeri kuruluşlarlabu hususlarda işbirliği etmek ve gerektiğinde bu kuruluşlarlailişkilerini kesmek, tasfiye etmek veya satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mülkün Gayrimenkul Anonim Şirketi Adres; Gayrettepe Mh.Yıldız Posta Cd. Yıldız Res.Ap.N.24/17...