19 / 05 / 2024

Mulson Yaşam daire tipleri

Mulson Yaşam daire tipleri

Mulson Yaşam konutlarını tasarlarken İzmir Güzelbahçe'nin iklim koşullarına cevap veren, burada yaşayanları rahat ettirecek isimlendirmeyi yaratabilmek önemli bir girdi oldu. Mulson Yaşam projesinde son 29 daire alıcısını bekliyor.

Makyol Yaşam’dan “Paranız Mevduatta Kazanırken Daire Sahibi Yapan” Fırsat!

İstanbul Beylikdüzü’nde teslimleri yapılan Makyol Yaşam’daki son 60 daire için “yüzde 20 peşinat ve yüzde 0 faizle 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları!

Toplamda 118 adet daireden meydana gelen Selekta Yaşam Halkalı projesinde uygun fiyat avantajı ile daire satışları sürüyor. İşte, Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları... 

Park Yaşam Santorini daire fiyatları!

Park Yaşam Santorini daire fiyatları minimum 228 bin TL'den başlıyor. Park Yaşam Santorini projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelere yer veriliyor...

Liv Marine Yakuplu'da daire fiyatına villa yaşamı!

Liv Marine Yakuplu'da daire fiyatına villa yaşamı sunuluyor. Liv Marine Yakuplu projesi, sahile 250 metre yakınlıkta olacak...

Hayatpark İstanbul'da yaşam başladı! Son 30 daire!

Son 30 dairenin kaldığı Hayatpark İstanbul projesinde yaşam başladı. 2+1, 3+1 aile konseptine sahip projede, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatılar mevcut. 390 bin lira başlangıç fiyatına sahip projede 70 daire, sahiplerine teslim edildi.

Makyol Yaşam Evleri daire fiyatları!

Makyol Yaşam Evleri daire fiyatları 317 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Makyol Yaşam Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 daire fiyatları!

3 + 1 daire tiplerinden oluşan Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 daire fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. Yaşam Park Evleri projesinde toplam 80 daire yer alıyor.

Mulson Yaşam Evleri'nin örnek dairesi satışları hızlandırdı!

Güzelbahçe'de yapımı süren Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı. West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirtti.

Mulson Yaşam Konutları 2016'da teslim edilecek!

TÜRKİYE'NİN ilk ekolojik konut projesi olma özelliği taşıyan Güzelbahçe'deki Mulson Yaşam Konutları, kendi enerjisini üreten sistemle benzerlerinden ayrılıyor. Mulson Yaşam Konutları 2016'da teslim edilecek.

Mulson Yaşam Konutları'nın örnek daireleri satışları hızlandırdı!

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, kendi enerjisini üreten Mulson Yaşam Kon utları'nın yarısının satıldığını söyledi West Orion Group'un Güzelbahçe'de yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı.

Mulson Yaşam kendi elektriğini üretiyor!

Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirterek, evlerin ısıtma, soğutma, elektrik ve üretim fazlasıyla da aidat giderlerinin karşılanacağını söyledi.

Elektriğini kendi üreten proje: Mulson Yaşam Konutları!

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, kendi enerjisini üreten Mulson Yaşam Konutları'nın yarısının şimdiden satıldığını söyledi. Proje kendi elektriğini kendi üretiyor...

Mulson Yaşam Konutları'nın örnek dairesi büyük ilgi gördü!

Apartman katında müstakil yaşam konsepti sunan ve Türkiye'nin ilk ekolojik konut projesi olma özelliği taşıyan Mulson Yaşam Konutları, kendi enerjisini kendi üreten bir sistemle de benzerlerinden ayrılıyor.

Mulson Yaşam daire tipleri Haberi

Mulson Yaşam daire tipleri

Çok katlı konut bloklarının dolaşım alanları yani merpen ve koridorları yarı açık alanlar olarak tasarlandı; böylelikle bütün dairelerden doğrudan açık havaya çıkılmasıyla her birinin sokağa açılan müstakil bir ev gibi hissedilmesi sağlandı. Yerleşimin hakim rüzgarının bu açık alanları yalayarak dolaşmasıyla İzmir ikliminde aranan serinlik bütün evlerin kapılarına uğrayacak. 


SOSYALLEŞME İMKANI 

Dolaşım alanlarını bağlayan açık merpen kovaları yapıların çatısında yaratılan manzaraya hakim bahçelerde sonlanmakta. Bu bahçeler burada Mulson Yaşam sakinlerinin sosyalleşme olanağı bulabilecekleri, rahatlama ve dinlenmeye yönelik ortak alanlar olarak düşünüldü. 

Çatı bahçelerinin yanı sıra zemin katta yer alan havuz, ve bir iç avluya açılan fitness salonu da ortak kullanılacak diğer alanlar. 

Deniz ve dağ manzarasına yönlendirilen dairelerin plan kurgusu, kapalı ve açık yaşam alanlarının birbiriyle kolaylıkla birleşebileceği içeriden dışarıya akan mekanlar olarak tasarlandı....