20 / 05 / 2024

Mulson Yaşam örnek daire

Mulson Yaşam örnek daire

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar. proje için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirterek, evlerin ısıtma, soğutma, elektrik ve üretim fazlasıyla da aidat giderlerinin karşılanacağını söyledi.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

21. yüzyılın örnek insan yerleşkesi olarak nitelendirilen Nefes Assos, merakla beklenen lansman etkinliğini, tarihi Fişekhane’deki toplantı ile gerçekleştirdi. Ekolojik yaşam arayışı içinde olanların referans noktası olan Nefes Assos, 21. yüzyıl insan yerleşkesi olarak bir ilke imza atıyor.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi bin projeyi geride bıraktı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi Projesi, ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında ilk elemeyi başarıyla geçti.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri örnek daire!

Etra Holding imzası taşıyan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor..

yooistanbul projesinde yaşam başlıyor!

Say Yapı'nın Ortaköy'de inşa ettiği yooistanbul projesinde teslim tarihi yaklaşıyor. Örnek rezidansları ziyarete hazır olan proje, ayrıcalıklı yaşam tarzının en güzel örneğini İstanbul’a sunacak.

Manisa'da eski garaja yeni yaşam merkezi!

Cengiz Ergün, eski garajda yapılacak ve içinde koruluk, ticaret alanı, pazaryeri, belediye binası, kent müzesi gibi birçok alanın yer aldığı Yeni Hizmet Binası, Kültür ve Yaşam Merkezi Projesi'nin Türkiye'ye ve dünyaya örnek olacağını söyledi.

Karabük Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi örnek olacak!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ergenekon Mahallesi'indeki merkezin çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Vergili, Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin önemli bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile birlikte Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Çakır "Yaşam ve Spor Merkezi Türkiye'ye örnek olacak" dedi

Çiğli Park Yaşam Ataşehir yatırımcısının yüzünü güldürecek!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe örnek projeleri hayata geçiren İZKA İnşaat, İzmir’in kalbinde doğayla iç içe bir yaşamı yatırımcısına sunuyor.

Park Yaşam Ataşehir'in örnek dairesi tamamlandı!

İZKA İnşaat, proje ortağı Gültekinler İnşaat ile yeni bir yaşamın kapılarını İzmir Çiğli'de araladı. İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, Çiğli Ataşehir'de hayata geçirilecek Park Yaşam Ataşehir projesinin yatırımcının da yüzünü güldüreceğini söyledi.

Vadi Mudanya Evleri'nde Temmuz 2016'da yaşam başlıyor!

Ege tarzı villa konseptli Vadi Mudanya Evleri'nde örnek blok hâzır. Yemyeşil vadinin denizle buluştuğu Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam Temmuz 2016'da başlıyor.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi açıldı!

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi’nin fiziki özellikleri ve işlevselliği yönünden örnek bir tesis olması bekleniyor. Yaşam ve Spor Merkezi’nde açık spor tesisleri hizmet vermeye başlarken, çevre düzenleme çalışmalarında ise sona yaklaşıldı.

Mulson Yaşam örnek daire Haberi

Mulson Yaşam örnek daire


West Orion Group'un Guzelbahçe'de yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları, Türkiye'nin ilk ekolojik konut projesi olma özelliği taşıyor. West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar. proje için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirterek, evlerin ısıtma, soğutma, elektrik ve üretim fazlasıyla da aidat giderlerinin karşılanacağını söyledi. 

Mulson Yaşam Konutları'nın 4 blok ve 5 villadan oluştuğunu belirten Bayar, projenin çok özel bir konumda bulunduğunu ve çatı katı yaşam alanlarıyla birlikte 7 bin 720 metrekarelik yeşil alana sahip olduğunu dile getirdi. Ba yar, "Örnek dairemiz müşterilerimizden yoğun ilgi goıuyor. 2016 başında sahiplerine teslim edeceğimiz dairelerimizin yansına yakınını şimdiden sattık" dedi.



Hürriyet...