28 / 04 / 2024

Mültecilere 55 bin konut

Mültecilere 55 bin konut

Adıyaman’a 55 bin konut yapılacağı iddiası gündemden düşmezken tartışmalara son noktayı Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez koydu.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti yüzde 81 artarak 55 bin TL'yi aştı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmaya göre mega kent İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen senenin aynı ayına göre yüzde 81 artış gösterdi. Mega kentte dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55 bin 321 Türk Lirası şekilde hesaplandı.

İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı sunuyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 55 bin TL'den başlıyor.

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

Konut satışları yüzde 20,6 azaldı! 2023 Kasım'da 93 bin 514 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre 2023 Kasım'da 93 bin 514 konut satıldı. Açıklanan rakamlara göre konut satışları yüzde 20,6 azaldı...

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Seat Arona’ya bu ay tam 55 bin TL zam geldi! Yeni fiyatını görünler çok şaşırdı!

Seat, her ay olduğu gibi bu ay da yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı. Seat’ın İbiza ve Leon’dan sonra en çok tercih edilen araçlarından Arona’ya tam 55 bin TL zam geldi.

Milli Emlak'tan 55 bin 310 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 55 bin 310 TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Ziraat Bankası müşterilerine 3 bin TL bayram harçlığı! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir kampanya duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruda başvuru yapan müşterilere 3 bin TL hediye edileceği paylaşıldı.

Kredi kartı borcunu düzenli ödeyenlere müjde! 15 bin TL geri ödenecek!

Kredi borcuna sahip pek çok kişi bulunmaktadır. Kredi kartı borcunu düzenli bir şekilde ödeyenlere müjde. 15 bin TL iade edilecek. İşte detaylar!

PTT'den 55 bin kişi personel alımı yapılacak! Dolgun maaşlı işin şartları neler?

PTT, 55 bin personel alımı yapacağını duyurarak iş arayan vatandaşlara umut verdi. Dolgun maaşların yanı sıra diğer sosyal hakların da verileceği açıklanan alımların, işsizlik oranlarının yükselişi nedeniyle bekleyen birçok kişiye iş imkanı sağlaması bekleniyor.

Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin maliyeti oldukça ağır. Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Mini Cabrio'ya 55 bin 535 TL'lik Şubat 2023 zammı geldi! İşte Mini Cabrio 10 Şubat 2023 fiyat listesi!

Mini Cabrio'ya resmen 55 bin 535 TL'lik Şubat 2023 zammı geldi. Peki Mini Cabrio'nun Şubat 2023 fiyatları ne kadar oldu?  İşte Mini Cabrio 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Mültecilere 55 bin konut Haberi

Mültecilere 55 bin konut

Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez kişisel twitter hesabından “Adıyaman da Suriyeli kardeşlerimize yönelik herhangi bir kalıcı konut yapılmayacaktır. ” duyurusunu yaptı.


Meclis’te Adıyaman’a Suriyeli mülteciler için 55 bin konut yapılacağı iddiaları uzun süre konuşulmuş iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden açıklamalar gelmişti.


Adıyaman...