13 / 05 / 2024

Multi Development etkinlikleri

Multi Development etkinlikleri

Türkiye geneline yayılan 11 Forum Alışveriş Merkezi ile Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de sektör lideri olan Multi Development Türkiye, yurt içi ve yurt dışında en önemli fuarlarda Türk alışveriş merkezi sektörünü temsil ediyor...

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

İstanbul Development Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Development Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Onur Yılmaz tarafından kuruldu.

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sami Yıldırım tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Multi Evler konsepti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, değişen yaşam alışkanlıklarına uygun olarak tasarlanan 'Multi Evler'i ve 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli'ni gerçekleştirdiği toplantıyla tanıttı...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Multi Evler Nidapark Küçükyalı fiyat listesi ve ödeme planı!

Multi Evler Nidapark Küçükyalı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Multi Evler Nidapark Küçükyalı fiyat listesi ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Multi Evler fiyat listesi!

Nidapark Küçükyalı Multi Evler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nidapark Küçükyalı Multi Evler fiyat listesi ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon!

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Multi Evler nerede? İşte Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon...

Tahincioğlu Gayrimenkul Multi Evler Lansmanı 2 Ekim'de!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Multi Evler'in lansmanı 2 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Multi Evler, Nidapark Küçükyalı'nın Büyükada etabında yer alıyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Multi Development etkinlikleri Haberi

Multi Development etkinlikleri

Multi Development Türkiye, 13-15 Kasım tarihlerinde Cannes’ta düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC’e, 20-21 Kasım tarihlerinde ise Türkiye’de perakende dünyasının en büyük organizasyonu olan Perakende Günleri’ne katılıyor.


Geliştirdiği ve aynı zamanda yönetimini üstlendiği, Türkiye genelinde 10 ayrı kentteki 11 Forum Alışveriş Merkezi ile hizmet veren Multi Development Türkiye, Türkiye ve Avrupa’daki en önemli perakende fuarlarında sektörün önemli isimleriyle bir araya geliyor.


İnşa ettiği 721.000 metrekarelik toplam kiralanabilir alanla Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de sektör lideri olan Multi Development Türkiye, 13-15 Kasım tarihlerinde Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC’e katılacak.


Gelecek plan ve stratejilerini ilk kez Cannes’ta açıklayacak


Multi Development Türkiye, 1995 yılından bu yana hem Türk hem de uluslararası markalardan yoğun ilgi...