05 / 05 / 2024

mümkünlü satılık ev

mümkünlü satılık ev

Şener Şen ve Olgun Şimşek'in oynadığı reklam filmiyle yeniden keşfedilen Sakarya'nın tarihi Taraklı'da artık satılık tarihi ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları minimum 460 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde konut teslimleri gelecek Kasım ayında başlıyor...

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Gayrimenkul tarafından 18 dönüm alan üzerine inşa ediliyor...

Tual Bahçekent satılık ev fiyatları!

Toplam 1.730 daire ve 186 ticari üniteden meydana gelen Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Tual Bahçekent satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Tuzla'ya bağlı Aydınlı'da inşa edilen Lokum Evler projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. İşte Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 2017...

Kartal IQ satılık ev fiyatları!

Optimum Yatırım tarafından 3 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Kartal IQ projesinde 110 konut ve ticari ünite bulunuyor. İşte, Kartal IQ satılık ev fiyatları...

Nlogo İstanbul satılık ev!

Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Yakuplu Asmalı Hayat satılık ev!

Yakuplu Asmalı Hayat satılık ev fiyatları 853 bin TL'den başlıyor. Teslimlerinin 1. etapta, 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği projede tek katlı ve dubleks olarak tasarlanan konutlar bulunuyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Jardin Eden Pana Yapı satılık ev!

Konut alanlarının 170 metrekareden başladığı proje toplam 124 dönüm arsa alanı üzerine yayılıyor. Jardin Eden Pana Yapı satılık ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 indirimin sağlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

mümkünlü satılık ev Haberi

mümkünlü satılık ev

Şener Şen ve Olgun Şimşek'in oynadığı şirin bir kasabaya internetin gelmesiyle insanların hayatındaki değişiklikleri anlatan bir reklam filmiyle yeniden keşfedilen Sakarya'nın tarihi Taraklı (Reklam filmindeki ismi Mümkünlü) ilçesindeki tarihi Osmanlı evlerinin fiyatı son birkaç yılda yüzde bin 500'e varan oranla artmıştı. Sakin, huzurlu ve bozulmamış dokusuyla cezbeden Taraklı'da artık satılık tarihi ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.


Taraklı ilçesi daha önce yolu bile bilinmeyen bir kasabaydı. Reklam filmiyle ismini duyuran Taraklı'nın talihi bir anda değişti. Mümkünlü dünyanın da ilgisini çekti. Taraklı'nın 2011 yılında Uluslararası Cittaslow (Sakin Şehir) ağına dahil edilmesi tanınırlığını artırdı. Ayrıca sağlık turizmine yönelik yatırımların da hız kazanması dikkatleri ilçeye çekti. Daha önce 30-40 bin liraya alıcı bulamayan evlerin aslına uygun restore edilmesiyle fiyatı bugün 400-600 bin liraya,...