07 / 05 / 2024

Mümtaz Kola

Mümtaz Kola

1987 yılında Beşiktaş Fulya Deresi ve Ihlamur Köşkü'nün çevresi modern bir park haline getiriliyormuş. Çöplük görünümündeki 15 bin metrekarelik alana park yapıldığında aynı anda 3 bin kişi dinlenebilecekmiş.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Somaye Tabrıkı tarafından kuruldu.

Mümtaz Şenel:Yapılaşma Salda Gölü’nün sonu olur!

Burdur Yeşilova’nın Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Salda Gölü'ne olası bir yapılaşmanın bölgeyi olumsuz etkileyeceğini söyledi.

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Syed Mümtaz H. Zaidi tarafından kuruldu.

Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaatı başladı!

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yapılacağını söylenen Cumhurbaşkanlığı Köşkü için inşaat çalışmaları başladı. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaat alanını inceleyen Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban yetkilerden bilgi aldı.

Mtaf Yapı Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtaf Yapı Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mümtaz Ersin, Faruk Ersin, Talat Kurtuluş ve Ali Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arlin Tekstil Şehzadeler mağazası açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mümtaz Kahya, Şehzadeler ilçesinde hizmete giren Arlin Tekstil’in açılışına katıldı. Kahya, işyeri sahiplerini kutlayarak hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Ataseven Group'un acı günü! Mümtaz Şafak vefat etti!

Ataseven Group Genel Müdürü Kazım Şafak'ın babası Mümtaz Şafak vefat etti. Ataseven Group taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Mehmet Serhan Kolaç, SAf GYO Genel Müdürü oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması nedeniyle, Genel Müdür vekili olarak Mehmet Serhan Kolaç'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Hayat Şarkısı dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı 'Hayat Şarkısı' hikayesiyle olduğu kadar kullanılan mekanlarıyla da dikkat çekiyor.

Bitlis Ahlat, inşa edilen AVM ile canlanacak!

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, yaptığı açıklamada, ülkede bedesten kültürünün yavaş yavaş kaybolduğunu, belediye olarak bedestenleri yaşatmak adına Cumhurbaşkanın desteğiyle AVM Projesini başlattıklarını söyledi.

Mümtaz Çoban Ahlat AVM inşaatını inceledi!

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat Belediyesi AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Çoban, AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi'nin Ahlat için önemli bir proje olduğuna değindi

Mümtaz Kola Haberi

Mümtaz Kola



        Fulya Deresi park oluyor

   BEŞİKTAŞ Fulya Deresi ve Ihlamur Köşkü'nün çevresi modern bir park haline getiriliyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Mümtaz Kola, 15 bin metrekarelik bir alanın yıllardır çöplük görünümünde olduğunu belirterek, ''Dere ve çevresinde aynı anda 3 bin kişinin dinlenebileceği park için 500 milyon lira harcayacağız'' dedi. Başkan Kola, parkın 3 ay sonra açılacağını, ayrıca Fulya Stadı arkasındaki yamaçların da çimlendirileceğini söyledi. Belediye Başkanı Mümtaz Kola, parkın bitirilmesiyle özellikle Ihlamur Köşkü'nün yıllardır ihmal edilen çevre görüntüsünün de değişeceğini, bu arada ilçedeki bazı semtlere de yeni parklar yapılacağını, eskilerin ise yeniden düzenleneceğini böylece çok sayıda...