16 / 05 / 2024

Mümtaz Tolga Matban

Mümtaz Tolga Matban

Orien Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Mümtaz Tolga Matban tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta Levent Kanyon Ofis Binası Kat:6' da kuruldu.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Megatem Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulduİ!

Megatem Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahit Tolga Temiz tarafından kuruldu.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Tlg Geoteknik Proje Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tlg Geoteknik Proje Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli İle Tolga Yılmaz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı çekiciliğini koruyor!

Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, "Emlakjet verilerine göre satılık konutun fiyatı bir yılda yüzde 44 artarken konut satışlarındaki seviye gayrimenkulün yatırım seçeneği olarak ne kadar ön planda olduğuna işaret ediyor" diye konuştu.

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Akbulut, Recep Şenkozat ve Tolga Bayram tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli? Merak edilen soruları Kentsel Dönüşüm Uzmanı Tolga Şahlıoğlu yanıtladı.

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Somaye Tabrıkı tarafından kuruldu.

Izg Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Izg Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Baha Tolga Demirci tarafından kuruldu.

Balıkesir'de birinci sınıf tarım arazileri satışa çıkarıldı iddiası!

Engin Gayrimenkul - Arsa ismindeki şirket Edremit Kaz Dağları Zeytinli deresinde yer alan birinci sınıf tarım arazilerini “Doğrudan Satış” reklamlarıyla satıyor. 300 metrekaresi 29 bin 900 avrodan satılan arsaların reklamında CHP Milletvekili Gürsel Tekin ve Arif Sağ’ın oğlu Tolga Sağ oynuyor.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

Mümtaz Tolga Matban Haberi

Mümtaz Tolga Matban

Orien Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Mümtaz Tolga Matban tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Orien Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar....gibi gayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Orien Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi adres: Levent Kanyon Ofis Binası...