23 / 07 / 2024

Münih Ticaret ve Sanayi Odası

Münih Ticaret ve Sanayi Odası

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik düzenlenen BAU Fuar ziyareti programı kapsamında Münih Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Afshın Karbaschıan ve Shahrzad Namazıan tarafından kuruldu.

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi  Şirketi Maltepe’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Necdet Furkan Erbek, Mehmet Hacıosmanoğlu , Muhammed Furkan Kon ve Necdet Furkan Erbek tarafından kuruldu.

Notos İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Notos İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Özbuğanlı tarafından kuruldu.

Tekno Hafriyat Nakliye Otomotiv İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Hafriyat Nakliye Otomotiv İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koçkesen tarafından kuruldu.

Yumer Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yumer Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Öztürk Sağlam tarafından kuruldu. 

Onuruğur Dekorasyon İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onuruğur Dekorasyon İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şeker Sevindik tarafından kuruldu.

TOMA Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

TOMA Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Ayık tarafından kuruldu...

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

MC İnvest Yatırım Gayrimenkul Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

MC İnvest Yatırım Gayrimenkul Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Uzunhekim ve Mehrabn Mırzabeiki Fini ortaklığında kuruldu.

Odak Zemin Yapı Mühendislik Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Odak Zemin Yapı Mühendislik Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Burak Onaran ve Mesut Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Kuzeyli İzolasyon İnşaat Müteahhitlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyli İzolasyon İnşaat Müteahhitlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Erkan Köymen tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Odabaş, Serkan Şen ve Adil Şen ortaklığında kuruldu.

Münih Ticaret ve Sanayi Odası Haberi

Münih Ticaret ve Sanayi Odası

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyesi inşaat sektöründe faaliyet gösteren 32 kişilik heyete, Münih Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri tarafından Alman inşaat sektörü hakkında bilgi verildi. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç YÜCE yaptığı açıklamada, Münih Ticaret ve Sanayi Odası'na gerçekleştirdikleri ziyarette inşaat sektöründe Almanya'da uygulanan iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi aldıklarını belirtti. YÜCE, Almanya'da yıllar itibariyle sektörde yaşanan iş kazalarına karşı alınan önlemler ve iş kazalarının önlenmesi için kullanılan teknik ekipmanlar hakkında yapılan sunumun heyete çok faydalı olduğunu söyledi. 


İnşaat Meslek Birliği Yetkilisi Reinhard AMLER gerçekleştirdiği sunumda, inşaat sektöründe 2001 yılında bin kişide 82,22 kişi olan iş kazası oranının, 2012 yılında 58,72 kişiye düştüğünü belirtti. 2018 yılına kadar iş sağlığı ve güvenliği konusunda yapacakları hedefleri...