23 / 05 / 2024

Münih Turizm Fuarı

Münih Turizm Fuarı

PATARA Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği, Almanya 'nın Münih kentinde düzenlenen ' Münih Turizm Fuarı' nda bölgenin tanıtımını yaptı.

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

John Mıchael Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Mıchael Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad T. P.P.Poshtı tarafından kuruldu.

Trıple M Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıple M Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muneera Nasser A.Al-Mısnad tarafından kuruldu. 

Münih Havalimanı'nın genişletilmesi ertelendi!

Almanya'nın en büyük 2. havalimanı olan Münih Havalimanı’nın 3. pist ile genişletilmesi 2023'e kadar ertelendi.

Sofina İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofina İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Öztürk tarafından kuruldu.

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Savaş tarafından kuruldu. 

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cantürk, Vahir Cantürk ve Ahmet Hamdi Cantürk ortaklığında kuruldu.

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu. 

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Ermiş, Mustafa Kaygısız, İbrahim Halil Kaygısız, Hüseyin Kaygısız ve Oğuzhan Kaygısız ortaklığında kuruldu. 

Neretva Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Neretva Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Bugün  Şişli'De 50 Bin Tl Sermaye Bedeli İle Fedai Aybaş Tarafından Kuruldu.

Münih Turizm Fuarı Haberi

Münih Turizm Fuarı

İsviçre- Zürih, AlmanyaStuttgart ile İstanbul'daki EMİTT Fuarı'na katılarak Patara bölgesinin tanıtımını yapan Patara Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği, bu kez de Münih'te devam eden Münih Turizm Fuarı'na katıldı. Fuarda, Kültür ve Turizm Bakanlığı bölümünde 'Patara' standı açıldı. 



Dernek Başkanı Arif Otlu, "Fuarda, Patara ve yöresini, Patara Mahallesi'ndeki tüm otel ve pansiyonları tanıtan bir broşür dağıtıyoruz. Ayrıca Patara çantası, CD, kitap ayracı gibi hediyeler veriyoruz. Yöremizdeki Patara, Xanthos, Myra, Batık Kent, Simena Antik Kenti gibi tarihi yerleri tanıtıyoruz. Bölgede yapılan alternatif turizm olanaklarını, nasıl ve nerede yapılabileceğini anlatıyoruz. Bundan sonra Mart ayında yapılacak olan Berlin Turizm Fuarı'na katılarak Patara'yı tanıtmaya devam edeceğiz" dedi. 


Antalya Ekspres...