23 / 05 / 2024

Münih Turizm Fuarında Patara

Münih Turizm Fuarında Patara

PATARA Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği, Almanya 'nın Münih kentinde düzenlenen ' Münih Turizm Fuarı' nda bölgenin tanıtımını yaptı.

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi Emlak Fuarı'nda tanıtılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi”, İstanbul CNR Emlak-Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılacak.

Türkiye'nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak Fuarı'nda!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak gerçekleştirdiği ve birçok Avrupa kentini kıskandıracak kapsamda modern bir kentsel dönüşüm projesi, CNR Emlak fuarında görücüye çıkacak.

İstanbul, Arabian Travel Market Fuarı'nda tanıtılacak!

86 ülkenin katılımıyla Dubai’de açılan Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarında İstanbul da boy gösteriyor. Fuarda turistler ‘Bir tane İstanbul var’ sloganıyla davet ediliyor.

Bauma Fuarı Münih'te açıldı!

Dünya'nın en büyük Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı "BAUMA" Almanya'nın Münih kentinde açıldı.

BAUMA Fuarı, Münih'te kapılarını açtı!

156 Türk firmasının katıldığı dünyanın en büyük inşaat makineleri ve yapı malzemeleri fuarı BAUMA Münih'te açıldı. Her üç yılda bir düzenlenen fuarın açılışını Almanya Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel gerçekleştirdi.

Hisarlar Grup Münih Bauma 2016 Fuarı'na katılacak!

Hisarlar Grup, 11-17 Nisan'da Münih’te düzenlenecek Bauma 2016 Fuarı'na katılacak. Yapılan açıklamaya göre, makine üreticisi şirket, fuara katılarak ürünlerini sergileyecek.

Hatay EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

HATAY, 70'e yakın ülkenin katıldığı İstanbul EMIT Fuarı'nda, Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü stantlarıyla temsil ediliyor.BŞB standında zeytinyağı, nar ekşisi, defne sabunu ve diğer yöresel ürünler vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

CNR Emlak Fuarı'nda geri sayım başladı!

CNR EXPO Genel Müdürü Alkan Usta Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve yeni projelerin yer alacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda geri sayım başladı.

Expo Real Gayrimenkul Fuarı Münih'te kapılarını açtı!

Avrupa'nın büyük gayrimenkul fuarları arasında gösterilen Expo Real 2015 Münih'te gayrimenkul sektörünün önde gelenlerini bir araya getirdi.

Münih Turizm Fuarında Patara Haberi

Münih Turizm Fuarında Patara

İsviçre- Zürih, AlmanyaStuttgart ile İstanbul'daki EMİTT Fuarı'na katılarak Patara bölgesinin tanıtımını yapan Patara Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği, bu kez de Münih'te devam eden Münih Turizm Fuarı'na katıldı. Fuarda, Kültür ve Turizm Bakanlığı bölümünde 'Patara' standı açıldı. 



Dernek Başkanı Arif Otlu, "Fuarda, Patara ve yöresini, Patara Mahallesi'ndeki tüm otel ve pansiyonları tanıtan bir broşür dağıtıyoruz. Ayrıca Patara çantası, CD, kitap ayracı gibi hediyeler veriyoruz. Yöremizdeki Patara, Xanthos, Myra, Batık Kent, Simena Antik Kenti gibi tarihi yerleri tanıtıyoruz. Bölgede yapılan alternatif turizm olanaklarını, nasıl ve nerede yapılabileceğini anlatıyoruz. Bundan sonra Mart ayında yapılacak olan Berlin Turizm Fuarı'na katılarak Patara'yı tanıtmaya devam edeceğiz" dedi. 


Antalya Ekspres...