29 / 04 / 2024

Münir KaraloğluGürsu TOKİ yolu ne zaman bitecek

Münir KaraloğluGürsu TOKİ yolu ne zaman bitecek

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gürsu ilçesinde incelemelerde bulundu. Yamaç paraşütünün turizm ile entegre edilmesi gerektiğini belirten Vali Münir Karaloğlu, TOKİ yolu için de talimat verdi.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Diyarbakır'da surlara zarar veren yapılar yıkılacak!

Diyarbakır surlarında devam eden restorasyon hakkında bilgi veren Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu surlara zarar veren yapıların ortadan kaldırılacağını dile getirdi. 

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Diyarbakır Surları'nın restorasyon ihalesi tamam!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi surlarda restorasyon ve temizlik çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, "6 burcun restorasyonunu kapsayan bir restorasyon ihalesi yaptık'' dedi.

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Antalya'da inşaat zamanı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yaz dönemindeki inşaat yasağını hatırlattı. Karaloğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ilkbahar ve sonbahar dönemlerini bu açıdan iyi değerlendirmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

Antalya Boğaçayı projesi açılıyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile beraber Boğaçayı Projesi’ni gezen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin ilk etabının 15 gün içerisinde açılacağını müjdeledi.

Münir KaraloğluGürsu TOKİ yolu ne zaman bitecek Haberi

Münir KaraloğluGürsu TOKİ yolu ne zaman bitecek


Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gürsu ilçesinde incelemelerde bulundu. Yamaç paraşütünün turizm ile entegre edilmesi gerektiğini belirten Vali Karaloğlu, TOKİ yolu için de talimat verdi. 


Gürsu Kaymakamı H. Bilge Aktaş ve Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ile birlikte bir dizi incelemelerde bulunan ve bilgi alan Vali Karaloğlu, Dışkaya köyünde bulunan yamaç paraşütü uçuş alanında oluşturulan sosyal tesisleri ve pisti gezdi.  Dünyada sayılı pistleri olan yamaç paraşütü tesislerinde motorlu yamaç paraşütünü inceleyerek bilgi alan Vali Karaloğlu, "Yamaç paraşütünü turizm ile entegre etmemiz gerekiyor" dedi. 


EVLERİ GEZDİ TALİMATI VERDİ 

Daha sonra Gürsu Okçuluk Spor Kulübü'nü ziyaret eden Vali Karaloğlu, bir süre minik okçu ile sohbet etti. Yapımı tamamlanan 2 bin konutluk TOKİ evlerini de inceleyen Karaloğlu, TOKİ yolunun bir an önce tamamlanması talimatını verdi. Son olarak...