18 / 05 / 2024

Münir Özkök inşaat

Münir Özkök inşaat

Münir Özkök,büyük projeleriyle adından söz ettiriyor. Özkök, mevcut projelerinin yanı sıra şimdi de İstanbul ve Bodrum’da 300 milyon liralık otel, rezidans ve ofis projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer Odabaş tarafından kuruldu.

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Fethi Akalın tarafından kuruldu.

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Emr Desıgn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr Desıgn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Okay tarafından kuruldu.

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Üçtepe tarafından kuruldu.

Münir Özkök inşaat Haberi

Münir Özkök inşaat
Altın üretimi ve ihracatıyla uğraşan Münir Özkök, hobi olsun diye girdiği inşaat işinde bugün büyük projeleriyle adından söz ettiriyor. Özkök, mevcut projelerinin yanı sıra şimdi de İstanbul ve Bodrum’da 300 milyon liralık otel, rezidans ve ofis projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Münir Özkök... Kuyumculuk piyasası onu üreterek yurt dışına sattığı özel tasarım altınlardan tanıyor. O, ticareti çocuk yaşlarda piyasanın kalbi Kapalıçarşı ve Mahmutpaşa’da babasından öğrendi. Abisiyle beraber kendi işini kurdu ve özellikle dış ticarette söz sahibi bir başarıya ulaştı. Yurt dışı gezilerinde gördüğü büyük binalar onu o kadar etkiliyordu ki, bir gün sırf hobi olsun diye bir inşaat şirketi kurdu. Kriz döneminde yaptığı binalar o kadar çabuk satıldı ki; o bu işe devam etti. İşi büyüttü, kuyumculuk faaliyetlerini yeğenlerine bıraktı. Şu...