28 / 04 / 2024

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.



Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi konusu:
1) Fore kazık,mini kazık,ankraj,enjekiyon, jet grouting zemin mekaniği,kaya mekaniği, zemin etüdü,zemin iyileştirilmesive uygulaması, her türlü sondaj işlerinde müteahhitlik ve mühendislik hizmeti vermek plan proje yapımı taahhüdünde bulunmak, kontrollük ve müşavirlik hizmetleri vermek. 2) Her nevi sondaj çalışmaları,su temel araştırma sondajları, maden petrol sondajları yapmak.Bu konuların değerlendirilmesi ve sonuç raporlarını hazırlamak. 3) Jeolojik, jeofizik, hidrolojik fizibilite ve harita etütleri yapmak. 4) Derin kazı çukurları için gerekli istinat yapılarını inşa etmek, bu amaçla her cins zeminde her derinlikte kazı yapmak, çıkan malzemeyi taşımak,döküm sahaları kiralamak, temin etmek, hafriyat malzemesini bu sahalara boşaltmak. 5) Maden kanununa tabi sahaların arama işletme etüd ve fizibilite raporlarının hazırlamak. 6) Konusu ile ilgili her türlü resmi ve özel ihalelere katılmak. 7) Konusu ile ilgili mümessillik, acentelik, komisyoculuk yapabilir, marka patent telif haklarıve teknolojik bilgi haklarını iktisap edebilir, bu hakları lehine tasarruf edebilir. 8) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alanilir, ipotek verebilir ve ipoteklerifek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. 9) Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları tasarlamak,mimari tasarımlar yapmak ve uygulamak.
 


Geri Dön