28 / 07 / 2024

Münir Tanyer yeni açıklama

Münir Tanyer yeni açıklama

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tanyer, İzmir'in dünyanın gözbebeği konumunda olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm, kdv düzenlemesi ve iş güvenliğine ilişkin uzun zamandır bekleyen uygulamaların acil olarak yaşama geçirilmesi gerektiğini söyledi..

Konut sektöründe yeni imarlı arsalar kullanıma açılmalı, kredilerde faiz ve vadeler iyileştirilmeli! 

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, konut sektörü ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu ve hareketlenme için önerilerini paylaştı. 

Evde bakımı alanların yeni ve zamlı maaşları açıklandı! İşte evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakımı alanların yeni ve zamlı maaşları peş peşe açıklandı! Peki güncel evde bakım maaşları ne kadar oldu? İşte evde bakım maaşlarında son dakika...

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Sosyal desteklerde son dakika! 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenen sosyal desteklere zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Merkez Bankası'ndan TL'ye dönüşüm için yeni eşik!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalara gerçek kişi hesaplarının TL'ye dönüşümü için yeni eşik belirledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Her dediği çıkan İslam Memiş alım için yeni tarihi açıkladı! Acele edin rekor geliyor!

Altın fiyatlarındaki son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Her dediği çıkan İslam Memiş alım için yeni tarihi açıkladı! Acele edin rekor geliyor!

Dolar için öyle bir rakam geldi ki görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Tüm bildiklerinizi unutun! Yeni rakam...

Dolar için öyle bir rakam geldi ki görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Tüm bildiklerinizi unutun! Yeni rakam..

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika müjdesi! 641 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika müjdesi... 641 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zamlar buz kestirdi! Hemen tek tek zamlı maaşlara bakın!

Yeni yıla girilmesinin ardından asgari ücret ile memur ve emekli maaşı başta olacak şekilde neredeyse tüm maaşlar arttı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zamlar buz kestirdi! Hemen tek tek zamlı maaşlara bakın!

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

Konutta tercihler değişti! Nitelikli ve yatay mimarili konut projeleri revaçta!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımını sürdürdükleri TanUrla'nın bölgede yeni bir çekim merkezi olacağına dikkat çekti. Münir Tanyer, nitelikli ve yatay mimariye sahip projelerin talep gördüğünü belirtti. İşte ayrıntılar...

Münir Tanyer yeni açıklama Haberi

Münir Tanyer yeni açıklama

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'in dünyanın gözbebeği konumunda olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm, kdv düzenlemesi ve iş güvenliğine ilişkin uzun zamandır bekleyen ve sektörü canlandıracak uygulamaların acil olarak yaşama geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektörünün temsilcileri, yeni yıla girerken yerel yönetim ve merkezi hükümetten eş zamanlı atılacak bazı önemli adımlar bekliyor.

Ekonomiye can veren inşaat sektöründe, kentsel dönüşümdeki bekleyiş, İzmirli müteahhitlerin de gündeminde birinci sıradaki yerini koruyor.

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmirli müteahhitlerin iş yapma konusunda gerekli altyapı olanaklarına sahip olduğunu, ancak sektörün kentsel dönüşüm, kdv ve iş güvenliği konusunda önemli düzenlemelere ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Sırf depreme dayanıklı konut yapma adına, eski binayı yıkıp yerine yenisinin yapılmasının kentsel dönüşüm anlamına gelmediğini savunan Tanyer, kentsel dönüşümün sosyal bir boyutu olduğunu,...