17 / 05 / 2024

Münür Yavuz

Münür Yavuz

MAN Türkiye’nin Ankara Akyurt üretim tesislerinde 15 milyon euroluk yatırımla kurduğu Katoforez Tesisi’nin açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün gerçekleştirdi

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Kentsel dönüşüm hazır betondaki ivmelenmeyi artıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, mega projeler ve dönüşüm hazır betondaki ivmelenmeyi artıracağını söyledi.

Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul'a satış müdürü oldu!

Avrupa Konutları'nın efsane satış takımından Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul projesine satış müdürü oldu.

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Münür Üstündağ tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor!

Yavuz Selim Mahallesi Genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarında, işe vatandaşın rızasını alınarak devam ediliyor. Amaç, 2/3 çoğunluğu toplayarak her hak sahibinin hakkını tam ve yerinde almasını sağlamak.

Hollanda'nın tren ulaşımına rüzgar desteği!

Hollanda, 2018 yılına kadar tren ulaşımında kullanacağı enerjisinin tümünü rüzgar santralleriden karşılayacak. Hollanda ulaşımdaki raylı sistemlerinde gereken enerjinin yüzde 100'ünü rüzgar enerjisinden karşılanacağını duyurdu.

Erhan Ertan Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü oldu!

Yavuz Erdal Kayapınar, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü görevini 20 Şubat 2015 tarihinde yeni Genel Müdür Erhan Ertan’a devretti. Yeni genel müdür Erhan Ertan oldu...

Münür Şahin kimdir?

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kimdir? Münür Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Münür Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Münür Şahin...

Kat mülkiyeti tapusu nasıl alınır?

İnşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı takdirde, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor. Peki, kat mülkiyeti tapusu nasıl alınır?

İskan belgesi olmayan binadan daire alınır mı?

İskan belgesi, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belgeye deniyor. Peki binanın iskanı yoksa ne olur? İskan belgesi olmayan binadan daire alınır mı?

SP İngiltere'nin not görünümünü negatiften durağana yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors ( S&P ), İngiltere’nin kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a yükseltti, " AAA " olan kredi notunu ise korudu.

Sualtı Arkeoloji Müzesi girişindeki surlar müze müdürünün talimatıyla boyanmış!

Bodrum Kalesi’ndeki Sualtı Arkeoloji Müzesigirişindeki surlar ile 600 yıllık Osmanlı toplarının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 4’üncü Türk Konseyi Zirvesi için ilçeye gelmesinden önce müze müdürünün talimatıyla boyandığı ortaya çıktı.

Münür Yavuz Haberi

Münür Yavuz


Avrupa’nın en büyük tesisinin açılışını yapan Bakan Ergün, sanayi üretimine dayalı bir model oluşturduklarını belirterek MAN’ın gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye’yi Ar-Ge ve tasarım merkezi haline getireceğine inandıklarını ifade etti. Temeli geçtiğimiz yıl atılan ve aynı yıl içinde yapımı tamamlanarak 5 bin 500 metrekarelik bir alana kurulan Avrupa’nın en büyük Kataforez Tesisi, MAN Türkiye'nin yanı sıra tüm otomotiv sektörüne hizmet verecek. 


MAN Türkiye A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz’un ev sahipliğinde, Akyurt’taki üretim tesislerinde gerçekleşen temel atma törenine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, MAN Truck & Bus AG Üretim ve Lojistik’ten Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Dr. Carsten Intra, Almanya Büyükelçisi Eberhard Pohl ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 46 yıllık geçmişi...