02 / 07 / 2024

Munzur Su Yönetim Kurulu Başkanı

Munzur Su Yönetim Kurulu Başkanı

TUNCELİ'nin Ovacık İlçesi'nde 2005 yılında 240 işadamının bir araya gelerek kurduğu Munzur Su Fabrikası, 45 işçisinin bir ay önce başlattığı iş bırakma eylemi nedeniyle süresiz olarak üretime ara vermesinin ardından kapatıldı.

Fatma Öztürk Gümüşsu, yeniden Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO, Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ceren Deşen'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine karar verdi.

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim'in CEO'su oldu!

AVM Sektörünün başarılı ve genç isimlerinden olan Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş.’de CEO olarak görevine başladı.

Havza Yönetim Planlarının Hazırlanması, Uygulanması ve Takibi Yönetmeliği!

Su Havzalarının Korunması ve Yönetim Planlarının Hazırlanması Hakkında Yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı...

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Sitelerde gider yönetim planı nasıl olmalı?

Tüm sitelerde, temel olarak güvenlik-temizlik-bakım ve idari hizmetler ile ortak alanlarda sarf edilen elektrik-doğalgaz-su gibi enerjilerden dolayı belli bir gider oluşur ve bu gider yönetim planı esaslarına göre maliklere paylaştırılarak karşılanır

Tekirdağ Teski Scada ve Kriz Yönetim Merkezi Açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kriz Yönetim Merkezini ve SCADA sistemi hizmete girdi.

Tunceli Ovacık Munzur Su Fabrikası kapatıldı!

TUNCELİ'nin Ovacık İlçesi'nde 2005 yılında 240 işadamının bir araya gelerek kurduğu Munzur Su Fabrikası, 45 işçisinin bir ay önce başlattığı iş bırakma eylemi nedeniyle süresiz olarak üretime ara vermesinin ardından kapatıldı.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

Havza yönetim planı nasıl hazırlanır?

Su havzasındaki su kaynaklarının ve canlı hayatının korunmasını, geliştirilmesini ve bozulmamasını sağlamak üzere hazırlanan plana havza koruma planı deniyor. Peki, havza yönetim planı nasıl hazırlanır?

Avrasya GYO yönetim kurulu komiteleri belirlendi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun atandığını KAP'a bildirdi. Toplantıda ayrıca yönetim kurulu komiteleri de belirlendi. İşte şirketin açıklaması...

Ozan Balaban Yönetim Katı programına katılacak!

BLOOMBERG HT Ekonomi Koordinatörü Özlem Dalga, iş dünyasını yöneten isimleri ağırladığı "Yönetim Katı"nda yine özel bir röportaja imza atacak. Programın bu haftaki konuğu, Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban...

Avrasya GYO Yönetim Kurulu'nda değişiklik!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yönetim kurulunda meydana gelen görev değişikliğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Fatma Öztürk Gümüşsu atandı. İşte diğer üst düzey atamalar...

Munzur Su Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

Munzur Su Yönetim Kurulu Başkanı

 Munzur Su Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Özer, Gıda-İş Sendikası'nın fabrikanın kapatılması için elinden geleni yaptığını öne sürdü. Özer şunları söyledi: "Toplu iş sözleşmesi yapma yetkileri yoktu. Buna rağmen kendileriyle toplu iş pazarlığı yaptık ve sözleşmeyi işçiler ile yapmak istedik. Bir hukuksuzluğa imza atamazdık. İşçiler ile ücretler ve sosyal haklar konusunda anlaştık ve fabrikanın üretime başlaması için çok çabaladık. İşçiler ile aramızda hiçbir sorun kalmamıştı. Ancak sendikanın uzlaşmaz tutumu yüzünden işçiler ile anlaşma imzalamadık ve grevi sonlandırmadılar. Zaten yaptıkları grev hiçbir yasal dayanağı olmayan bir karardı ve bütün ısrarlarımıza rağmen iş başı yapılmadığı için daha önce üretime ara verdiğimizi açıklamıştık. Şimdi aldığımız yönetim kurulu kararı ile fabrikayı tamamen kapattık ve usulsüz grev yapan 35 işçinin iş akitlerini fesih ettik. Greve...