10 / 05 / 2024

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sorkuncuk, Mustafa Sorkuncuk, Serkan Sorkuncuk ve Servet Sorkuncuk ortaklığında kuruldu.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3470/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - Okyanus Enerji Üretim İnşaat ile 4 Ocak 2022 tarihinde imzalandı. 

Enerji ve emtia fiyatları nereye gider?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Enerji ve emtia fiyatları nereye gider?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik o analizi...

Bostancı Emlak ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sorkuncuk, Mustafa Sorkuncuk, Serkan Sorkuncuk ve Servet Sorkuncuk ortaklığında kuruldu.

Hakan Özelmacıklı: Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Binalarımızın yüzde 5’inde enerji kimlik belgesi var. Eğer süre uzatması olmaz ise gayrimenkul piyasası kilitlenir, alım-satım ve kiralama işlemleri yapılamaz'' şeklinde konuştu.

Şekip Avdagiç: Kısıtlı kaynakları enerji ve gayrimenkul emmesin!

"Ülke kaynakları kısıtlı. Onu da emlak ve enerji emerse üretime bir şey kalmaz” diye konuşan İTO Başkanı Avdagiç, ‘Konut stoku fona geçsin’ önerisi konusunda ise “Tepki gösterenlere +1 olarak beni de ekleyin” dedi...

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Yapı İnşaat Emlak Turizm Petrol Enerji Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alp tarafından  kuruldu. 

Homeland Enerji Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Homeland Enerji Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gao. Shıweı, Ibrahım   El Sakhnını ve Mustafa A.A. Saleh ortaklığında kuruldu. 

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sorkuncuk, Mustafa Sorkuncuk, Serkan Sorkuncuk ve Servet Sorkuncuk ortaklığında kuruldu.

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a)-Yurt içinde ve dışında her vasıfda arsa,tarla,mesken,ticarethane,avm,İşhanı sanayi sitesi,fabrika ve benzeri her türlü emlak alımı satımı inşaı,kiralanması,kiraya verilmesi b)- Yurt içinde ve dışında yenilenebilir enerji istihsali başta olmak üzere enerji santralleri kurulması imali inşaı kiralanması alımı satımı Konusu ile ilgili olarak; - Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında şubeler, bürolar, satış ve teşhir yerleri ,temsilcilikler verebilir/alabilir, depolar açabilir, acentalıklar kurabilir,bayilikler alabilir verebilir - Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışında araştırma geliştirme hizmetleri personel yetiştirme ve...