30 / 04 / 2024

Muradiye Şelalesine ne yapılacak

Muradiye Şelalesine ne yapılacak

Van'daki Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Muradiye'de imar yetkisinin devri söz konusu değil!

Yunusemre Belediyesi, Muradiye'nin 1/1000'lik ilave ve revizyon imar uygulama imar planlarının Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Muradiye'nin 1/1000'lik imar planı yapma yetkisi Büyükşehir'de!

Yunusemre Belediye Meclisi Muradiye’de 1/1000’lik imar planı yapma yetkisini Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devretti.

Manisa Muradiye imar planında önemli gelişme!

Yunusemre Meclisi'nde Muradiye halkını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Yunusemre Belediyesi'nin hazırlayarak Büyükşehir Meclisi'ne gönderdiği ancak onaylanmayan 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planının onayı için beklenen evrak geldi.

Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne istinat duvarı!

Eğitime Yüzde Yüz Destek’ kampanyası kapsamında ilçedeki okullara yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine istinat duvarı örerken, öğrencilerin güvenliği için de bahçeyi demir ferforje ile kapladı.

Bursa Muradiye Külliyesi'ne 6 bin metrekarelik park!

Bursa’nın en önemli manevi odak noktalarından biri olan, yılda 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan Muradiye Külliyesi’nin hemen yanında eskiden spor sahasının bulunduğu alan kentsel tasarım ve peyzaj projesiyle 600 yıllık külliyeye ayrı bir değer katacak.

Muradiye Külliyesi'ne sesli rehberlik sistemi!

Bursa Büyükşehir Belediyesince aslına uygun restore ettirilen ve yılda 1,5 milyon kişinin ziyaret ettiği Muradiye Külliyesi'nde "sesli rehberlik sistemi" devreye girdi.

Manisa Muradiye Spor Kompleksi ne zaman hizmete açılacak?

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Muradiye mahallesinde yapımı tamamlanan Muradiye Spor Kompleksi, uzun bir zaman geçmesine rağmen faaliyete geçemiyor. Peki tesis ne zaman hizmete açılacak?

Manisa Muradiye'de yollar yenileniyor!

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Muradiye Mahallesi’nin yollarını düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kaldırım ve kilit parke taşı düzenlemeleri yapılırken diğer taraftan asfalt yama çalışması gerçekleştiriliyor.

Van'ın Muradiye ilçesinde deprem meydana geldi!

Van'da merkez üssü Muradiye İlçesi'ne bağlı Ovapınar olan Richter ölçeğine 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can kaybı olmazken, kısa süreli panik yaşandı...

Recep Altepe: Bursa'nın 4 dağ ilçesine kapalı yüzme havuzu yapılacak!

Dağ yöresinin muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 4 dağ ilçesine de kapalı yüzme havuzu yapılacağını belirtti. Altepe, "Elmasbahçeler'de, Muradiye'de ne varsa Harmancık'ın merkez mahallesinde de olacak" dedi...

Vakıflar, Muradiye Camii'ne restorasyon yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'deki Muradiye Camii'ne restorasyon yaptırmak için ihale açtı

Perakende güneşi ödülleri belli oldu!

Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda emeğiyle, yüreğiyle, başarısıyla sektörü aydınlatanlar ödüllendirildi

Varyap Meridian'da Sharp güneş panelleri

Türkiye'nin ilk ve tek yüksek standartlı yeşil konut projesi olan Varyap Meridian, güneş panellerinde Form Temiz Enerji'yi tercih etti

Muradiye Şelalesine ne yapılacak Haberi

Muradiye Şelalesine ne yapılacak

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Osmanlı Padişahı 4. Murat'tan adını alan ve sahip olduğu doğal güzelliklerle her mevsim ziyaretçilere görsel şölen sunan Van'ın önemli turistik değeri Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Kent merkezine 80 kilometre mesafedeki Bendimahi Çayı üzerinde bulunan Muradiye Şelalesi, 20 metre yükseklikten akan suyuyla yaz ve kış aylarında fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez mekanları arasında bulunuyor.

İsmini Osmanlı Padişahı 4. Murat'tan alan şelale, her mevsim ayrı bir manzarayla doğaseverlerin karşısına çıkıyor.

Türkiye'nin önemli güzelliklerinden biri olan şelale, ilkbahar mevsiminde rengarenk çiçekleriyle yüzünü gösterirken, kış aylarında Pamukkale travertenlerini andıran buzdan kristalleriyle yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı oluyor.

Çay üzerindeki yaklaşık 50 metre uzunluktaki asma köprüyle seyrine doyumsuz görüntü oluşturan şelalenin turizme istenilen düzeyde hizmet...