09 / 05 / 2024

Murat Adıyaman

Murat Adıyaman

Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dilek Adıyaman, Murat Adıyaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak 'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi'nde kuruldu

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı!

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde yaptığı açıklamada 81 ilin tamamında dönüşüm seferberliği içinde olduklarını söyledi.

Adıyaman Sahabe Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor!

Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen’le birlikte Adıyaman’da manevi bir atmosferin oluşmasına öncülük edecek Sahabe Caminde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, camii şerifin son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı açıldı!

İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Adıyaman'da açıldı. Vali Vekili Murat Süzen, fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret etti.

Adıyaman Kamyoncular Sitesi imar planı onaylandı!

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündemdeki maddeleri konuştu.

Adıyaman'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da, sıva yaparken zemine düşen 35 yaşındaki İbrahim Öz adlı işçi yaralandı. Olay, dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 8 katlı inşaatın 3'üncü katında sıva yapan İbrahim Öz, zemine düştü...

Esenler Belediyesi, Adıyaman'ı Feshane'ye taşıdı!

Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Esenler Belediyesi ve Adıyamanlılar Vakfı’nın da destek verdiği “Adıyaman Tanıtım Günleri” Feshane’de bugün başlıyor. Peki Adıyaman Tanıtım Günleri nasıl geçecek? İşte detaylar...

Adıyaman kentsel dönüşümden nasibini almadı!

Kentsel dönüşüm, bu açıdan Adıyaman gibi kentlerde bir umut olmasına rağmen, kapsamlı proje üretilemiyor, yeterli destek alınamıyor. Oysa Adıyaman’da dönüşmesi gereken çok mahalle, çok yerleşim yeri var.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Murat Adıyaman Haberi

Murat Adıyaman

Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dilek Adıyaman, Murat Adıyaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak'ta kuruldu. 


Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, 1104 Sokak,...